Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Anker vs qcy vs realfit

arkadaşlar realfit f3 aldım sizce nasıldır?
  2. Otobuscu06

Anker SoundCore R50i Alınır mı?

arkadaşlar merhaba 1000 tl civarı bütçede bu kulaklık alınır mı?
  3. Otobuscu06

Bluetooth Kulaklık Tamir Edilir mi ?

soru başlıkta arkadaşlar kulaklığımın sol teki yuvasına oturmuyor ve bu yüzden kutu sürekli olarak açık gözüküyor sol kulaklıgı mıknatıs cekmiyor bu kulaklık tamir olur mu ? aliexpressten almıştım realfit f3 modeli
  4. Otobuscu06

Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

arkadaşlar merhaba 1.5k bütçem var bluetooth kulak ici kulaklık önerisi lazım teşekkür ederim
  5. Otobuscu06

Yardım Bluetooth Kulaklığım Çalışmıyor

arkadaşlar merhaba realfit f3 kulaklıgım fotograftada goruldugu uzere beyaz ısık yanıyor (kapak acık demekti sanırım) ve dun aksamdan beri hic sönmedi ayrıca son 1 haftada sağ kulaklıgı kasa tutmuyor mıknatısı calısmıyordu ne yapılır buna?
  6. Otobuscu06

Yardım Kulaklık önerin (LÜTFEN)

arkadaşlar merhaba aliexpressten aldıgım realfit f3 üm hakkı rahmetine kavustu bu yuzden yeni bir kulak ici kulaklık arayışındayım 4000-5000 arasında bütçem var ne alınır?
  7. Otobuscu06

Öneri 2-3K Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar hepinize merhaba 2 bin ila 3 bin arası bütçem var iphone 13 kullanıcısıyım bana uzun yıllar kullanabilecegim sorun cıkartmayacak ios ile uyumlu calısabilecek kulakici kulaklık önerir misiniz
  8. Otobuscu06

CORSAIR HS80 MAX ALINIR MI?

Arkadaşlar merhaba 8.5k bütçem var hangi kulaklığı almalıyım?
  9. Otobuscu06

Yardım Uzun Kullanımda Rahatsız Etmeyecek Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba halihazırda kullanmış olduğum kulaklık (Gamepower fujin) 6 saatin üstünde ağrı yapıyor, rahat bir kulaklık önerir misiniz
  10. Otobuscu06

Yardım STEELSERİES Arctic Nova 1X Alınır Mı?

Arkadaşlar gamepower fujin kullanıyorum şu an bu kulaklıga geçilir mı? 1724831631 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-1x-kablolu-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2121018840.html 1724833117 Arkadaşlar lütfen yardımcı olun
  11. Otobuscu06

1000 TL'ye Kadar F/P Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar babama telefonda kullanması için kulaklık alacagım fp bir cihaz önerir misiniz
  12. Otobuscu06

Yardım Gamepower FUJIN Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar elimde 3 ay önce almış olduğum Gamepower fujin kulaklık var ben bu kulaklıktan bir kaç güne kadar çok memnundum ancak şu aralar mikrofonu çok sorun çıkarmaya başladı, örneğin ses kaydında da görüldüğü üzere arkadaşımla dcde konuşurken bir anda ses bu şekilde değişiyor. ne yaparsam...
  13. Otobuscu06

Yardım Yeni Aldıgım Kulaklıgın Mikrofonu Bozuldu!

Arkadaşlar hepinize merhaba, fotoğrafta da görüldüğü üzere 20/08/2023 tarhinde almıs olduğum game power fujin kulaklıkta mikrıfon problemi bulunmakta eskiden de oluyordu bu sorın ancak şu sıralar hayli attmıs durumda : sorun şu ki arkadasımla dcden konuşurken sesim bi anda polis telsizinden...
Top Bottom