Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Bilgisayarımda Pek Bir Şey Yok Ama Depolama Full?

arkadaşlar merhaba bilgisayarımda 500 gb ssd var, extra bir şey olmamasına rağmen ssd full çekiyor SSD içindekiler : CS 2 ETS 2, TRUCKERSMP BATTLEFİELD 1 GAMELOOP (PUBG MOBİLE) GTA 5 20-30 GB CİVARI DOSYA RAFT sizce normal mi?
  2. Otobuscu06

Çözüldü✓ Epic Games Yükleyemiyorum Yardım!

arkadaşlar merhaba yeni bilgisayarıma epic games yükşemeye calısıyorum böyle bir hata alıyorum dünden beri yükleyemedim nolur yardımcı olun https://hizliresim.com/ndpt4f1
  3. Otobuscu06

Yeni aldıgım bilgisayarda cs2 ses gelimiyor acil yardım

arkadaşlar merhaba ıyunun sesi açık olmasına rağmen sesi gelmiyor ama diğer her şeyin sesi geliyor bu neden olur nasıl düzeltirim?
  4. Otobuscu06

Sistemimde Gereksiz Yer Kaplayan Bir Şey Var

Arkadaşlar merhaba 500 gb m2 ssd'm var pcde sadece ets 2 var başka ufak tefek şeyler var ama pcde 100 gb boş yer var bu nasıl olabiliyor neyin ne kadar yer kapladıgını nasıl görebilirim?
  5. Otobuscu06

İşlemci Değişimi Yapabilir miyim?

merhaba arkadaşlar işlemcim ryzen 5 4500, ve artık işlemcimin zayıfladığını düşünüyorum. ekran kartım rtx 2060. Ryzen 5 5600 veya Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum, sizce hangisini satın almam daha doğru olur? evde kendim değiştirebilir miyim işlemciyi? ( daha önce işlemci soğutucu değişimi yaptım )
  6. Otobuscu06

PC Yükseltme Tavsiyesi RTX 2060 / Ryzen 5 4500

Arkadaşlar merhaba rtx 2060 ve ryzen 5 4500 işlemcim var mantıklı olabilecek fazla abartıya kaçmadan yükseltme tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. Otobuscu06

Bilgisayarım Kafayı Yiyor

Arkadaşlar merhaba fotoğraflarda gördüğünüz üzere Bilgisayarımın tarihi ve saati bu şekilde bozuluyor, hiç bir ayara bile dokunmadığım halde böyle oluyor 2-3 hafta önce bidaha böyle olmuştu ve bilgisayar inanılmaz hantallaşıyor çözüm nedir lütfen acil yardım!
  8. Otobuscu06

Bilgisayarım Açılmıyor!!

Arkadaşlar merhaba bilgisayara format attıktan sonra acılıs ekranında bu şekilde kalıyor 2 farklı flaş ile de denedim olmadı. Acil yardım lazım
  9. Otobuscu06

Sıcaklık Değerlerim Normal mi ?

arkadaşlar pubg mobile de değerler bu şekilde sizce nasıl normal mi ? Ryzen 5 4500 RTX 2060
  10. Otobuscu06

Bilgisayarımın Kablolarını Nasıl Gizlerim?

Arkadaşlar soru başlıkta nasıl ve ne ile gizleyebilirim?
  11. Otobuscu06

Bilgisayarımı Bu Şekilde Kullanabilir miyim?

Arkadaşlar hepinize merhaba sizlere bir sorum olacak benim Bilgisayarım ile prizin arasında tekli akım korumalı priz (duvardaki prize direkt bağlı) ve normal bir topraklı uzatma prizi var. Ancak ben burada bir değişiklik yapmam gerekiyor 1 tane uzatma şeklinde akım korumalı priz alıp onu...
  12. Otobuscu06

YARDIM Bilgisayarım Açılmıyor Açılınca Windows Görev Cubugu Siyah Gozukuyor

Arkadaşlar merhaba anakartım asus ve pcyi açarken biosa atıyor biosta Windows'un kurulu olduğu ssd 2.sırada gözüküyor. F7 atıp boot kısmından ssdyi seçip başlatıyorum pc acılıyor ancak görev çubuğu simsiyah oluyor 1724411218 Tekrardan pcyi açmaya calıstıgımda aynı şeyleri yapıyorum lütfen yardım...
  13. Otobuscu06

İşlemci mi Almalıyım Mouse mu?

Arkadaşlar işlemcim Ryzen 5 4500 -> R5 5600e geçecegim veya yoksa Razer Deathadder v2 miniden Dareu A950K Pro 4000 modelini mi almalıyım 2 seçeneğim var.
  14. Otobuscu06

Bilgisayarım Kapalı Olmasına Rağmen Klavyeye Basınca Çalışıyor

arkadaşlar çok garip bir şekilde bilgisayarım kapalıyken klavyeye tıklayınca çalışıyor, bu bir sorun mudur?
  15. Otobuscu06

Çözüldü✓ Yanlışlıkla Bildirimleri Açtım Sürekli Bu Bildirimden Geliyor Lütfen Yardım Edin

Arkadaşlar az önce bir sitede yanlışlıkla bildirimlere izin verdim ve sürekli bu bildirimler gelmeye başladı nasıl kapatabilirim bunu?
Top Bottom