Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

OKULU BIRAKIYORUM!!!

Arkadaşlar merhaba 11.sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim, kısa ve öz bir konudan bahsedeceğim. Şoför olmak istiyorum, tır veya otobüs şoförü. Ağır vasıtaya çok ilgim var, derslerim ise iyi değil matematikten 10 civarı alıyorum üniye gitsem bile max işletme ekonomi falan okuyacağım, yani okulu...
  2. Otobuscu06

Ankara'da Okullar Tatil Olur mu? (OLMADI)

Sizce ne olur arkadaşlar?
  3. Otobuscu06

ANKET! Üniversite Okumak mı? Otobüs Muavinliği mi?

arkadaşlar merhaba şu anda lise 3.sınıfım ve kafamda böyle bir soru var ilk seçenek üniversite okumayıp otobüs muavini olup daha sonrasında otobüs ehliyeti alıp direksiyon başına geçmek ikinci seçenek ise üniversite okumak (Herhangi bir hedefe sahip degilim) üniversite bitince de herhangi bir...
  4. Otobuscu06

Şoför Olmam Doğru mu?

arkadaşlar merhaba size bir konu hakkında danışmak istiyorum ben şu anda 17 yasında bir lise öğrencisiyim eşit agırlık bölümü okuyorum ama hiç üniversite okuma niyetim yok 4-5 yaşlarımdan beri otobüslere bildiginiz aşığım yani küçükken bile 15 saat otobüs ile yol giderdik ama benim için çok...
  5. Otobuscu06

İstediğim Mesleği Yapabilir Miyim?

arkadaşlar merhaba hayalimdeki meslek kabin memurlugu ileri seviyede ingilizcem var, lise 3.sınıfım 2 yıllık tyt ile kabin memurlugu okumak istiyorum ama şöyle bir sorunumuz var çoğu havayolu şirketi erkek adaylar için 170-190 boy istiyor ancak benim boyum 191 yani 1 cm ile kaçırıyorum bazı...
  6. Otobuscu06

Yardımınız Gerekli!!

Arkadaşlar merhaba boyum 195 sivil havacılık kabin memurluğu okumak istiyorum kabin memuru olabilir miyim?
  7. Otobuscu06

Uçak Hostu Olabilir miyim ?

Arladaşlar hepinize merhaba, Boyum 194 kabin memuru olabilir miyim?
  8. Otobuscu06

Bu Kıza Yazmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba bugün sizlere kararsız kaldıgım bir konuyu danısacagım, benim okuldan arkadasımın sevgilisi arkadaşıma benden bahsederek arkadaşım beğenmiş ona ayarlayalım falan demiş ve ayarlayacakları kızdan da son 1 haftadır bende hoşlanıyordum bugün okulda konuştuk instasını istedim ben...
  9. Otobuscu06

.. Silindi..

Silindi
  10. Otobuscu06

Dışarı mı Çıkmalıyım? Evde mi Durmalıyım?

Arkadaşlar merhaba çok arada kaldıgım bir soruyu sizlere sormak istiyorum, 1.seçenek bir arkadaşım tüm agalar grubunu (5 kişi) kendi evine cagırıyor ve derbiyi izliycez yemek vs. yicez ve kalıcaz orada yarına kadar 2.seçenek duom gece rank kasalım diyor. sizce hangisi cok aradayım
  11. Otobuscu06

12.Sınıf Arkadaşım 8.Sınıf Kızla Sevgili Olmak İstiyor

Arkadaşlar ne yapsam dinletemedim birbirlerini seviyolarmıs ben diyorum sevgili falan olma çocuk daha bi de uzak mesafe ilişkisi sizce ne yapmalıyım onlar için?
  12. Otobuscu06

Bahçemde 2 Yavru Kedi ve Annesini Buldum Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar fotoda da gördüğünüz üzere Max 2 günlük tahmin ediyorum çünkü daha öncesinde hiç yavru yoktu sadece annesi geliyordu bugün bahçemize gelmişler ve yavru kedilerin sesini duyunca hemen bahçeye çıktım onları aldım altlarına örtü serdim süt su ve ciğer koydum baya bi yediler şu an...
  13. Otobuscu06

Bu Durumda Ne Yapmalıyım?

Arkadaşlar 1 hafta önce muavinliğe başladım 1 sefer gittim geldim ve araçtan indim. Şu anda çalışmıyorum eve geldim ve evde canım çok sıkılıyor tekrar otobüse gitsem mi diye düşünüyorum. Ancak otobüs zor geldiği için inmemden ötürü bidaha zor gelirde inersem diye cesaret edemiyorum sizce okullar...
  14. Otobuscu06

Bu Durumdan Dolayı Hayattan Keyif Alamıyorum

Arkadaşlar hepinize selam biraz uzun bir yazı olucak okuyup yardım eden herkese çok teşekkür ederim Şimdi arkadaşlar ben küçüklükten beri ağır vasıta araçlara karşı çok ilgiliyim ve bundan tam 1 sene önce otobüs muavinliği yapmaya heves ettim ve tamı tamına 1 sene boyunca okulların tatil...
  15. Otobuscu06

Muavinlik Yapılacak İş mi?

Arkadaşlar ben bi sefer gittim geldim ve işten ayrıldım sizce zor bir meslek mi?
  16. Otobuscu06

İş Hayatım Hakkında Tavsiyeleriniz Ne Olur?

Merhaba arkadaşlar hepinize selam öğrenciyim 17 yaşımdayım ve aşağı yukarı 2-3 gündür otobüste muavinlik stajı yaptım ve zor geldiği için otobüsten indim eve şu anda çalışmıyorum. Şimdi dinledim ve kafam inanılmaz karısık tekrar otobüse cıksam mı diye düşünüyorum ancak yine yapamazsam diye...
  17. Otobuscu06

Verdiğim Bilgi Doğru mu? Yardım Eder misiniz?

Arkadaşlar bir havayolunun mobil uygulamasından check in işlemi yapıyordum kimlik bilgileri kısmında belge numarası yazan yere TC kimlik no mu girdim ve check ini yaptım ama doğru mu yaptım acaba?
  18. Otobuscu06

300 Gramdan Sorun Olur mu?

Arkadaşlar bagaj hakkım 15 kg ama benim bagajım 15.3 kg geldi sorun yaparlar mı?
  19. Otobuscu06

Ajet 15 KG Bagaj Hakkını 2 Parça Olarak Kabul Ediyorlar mı?

arkadaşlar uçak altı bagajı için 15 kg hakkım var bu hakkı 2 parça olarak kullanabilir miyim? Bir de kabin bagajım var toplam 3 parça.
  20. Otobuscu06

Check-in Yapmama Gerek Var mı ?

arkadaşlar haftaya perşembe uçuşum var, biletimi alırken ücret karşılığında koltukta satın aldım. Uçuştan önce check-in yapmalı mıyım? Yapacaksam da kaç saat önceden ve nereden yapmalıyım? Cevaplarınız için teşekkürler :)
Top Bottom