Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Yardım 1069 TL'ye EASYSMX X15 alınır mı?

arkadaşlar merhaba bahşettiğim gamepadi almak istiyorum kupon vs 1069 TL'ye dusuyor f310 dan gececegim alınır mı
  2. Otobuscu06

Yardım EASYSMX X15 vs XBOX 9.NESİL

arkadaşlar selam halihazırda logi f310 kablolu kullanıyorum, hem kablosuz bir gamepada sahip olmak hem de titreşim özelliğine sahip bir gamepad istiyorum seçeneklerim başlıktaki iki gamepad sizce hangisi alınmalı xboxa pil gerekiyormuş pil yetiştiremem gibi sanki ama onunda kendi pili varmış...
  3. Otobuscu06

Yardım Bu Gamepadi Bilgisayarda Kullanabilir miyim?

https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-robot-white-gamepad_u22853?srsltid=AfmBOoqQjD7y2Vl2nxfIMUaZ3EGj9hOhCq6YyKCifZjJQ9ZYLk4wWSMB arkadaşlar merhaba bu gamepadi almayı düşünüyorum hem de indirimdeymiş, sizce nasıldır pcde kullanabilir miyim ayrıca itopya güvenilir midir?
  4. Otobuscu06

EASYSMX 1100₺ye Alınır mı???

arkadaşlar merhaba bu gamepadi baya tavsiye ediyorlar 1100 TL'ye alınır mı?
  5. Otobuscu06

Gamepad'im Çalışmıyor

arkadaşlar merhaba gamepadimi ödünç olarak arkadaşıma vermiştim verirken hiç bir sorun yoktu şimdi geri aldıgımda Usb aygıtı hatalı arıza vs. diyor bunu çözmenin bir yolu var mıdır? gamepadi aldıgımda kablosu gamepadin etrafına sarılmıs sekildeydi 1727638967 arkadaşlar lütfen yardım 1727640975...
  6. Otobuscu06

Öneri 1000TL civarı Gamepad Önerisi

Arkadaşlar hepinize merhaba, ETS 2 oynayabileceğim tak çalıştır mantıgında, x360ce vs. ile uğraşmadan, titreşim özellikli bir kol gerekiyor.
  7. Otobuscu06

Monster Gamepad Alınır mı?

Arkadaşlar selam https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-clutch-gamepad-siyah/ bu gamepadi almayı düşünüyorum alınır mı
  8. Otobuscu06

Yardım LOGITECH F310 LT Tuşu Takılı Kalıyor

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, 1 sene önce sarı siteden 200TL'ye almış olduğum F310 Gamepad'im son günlerde LT tuşundaki takılmadan dolayı beni çok sinirlendiriyor. Örnek verecek olursam ETS 2'de gaz takılı kalıyor ve kendimi çarpmış olarak buluyorum tuşu elimle sola doğru ittirdiğimde...
Top Bottom