Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek...
  2. Otobuscu06

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Arkadaşlar merhaba perşembe gününden beri testislerimde ufak ufak ama hissedilir derecede bir ağrı hissetmekteyim, bugüne kadar sağ taraf daha ağrılı ve bacağa doğru vuruyordu. Ama bugün bir şey farkettim özellikle sol bacağım ile adım atarken sol tarafta anlık ağrı hissediyorum. Sorun ne olabilir ?
  3. Otobuscu06

HASTANEDE RANDEVUM VAR BANA BAKARLAR MI?

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar dilerim, yarın hastanede randevum var. Ancak ben bu randevuyu şu anda oldugum şehire gelmeden önce aldım ve geldiğim şehirde herhangi bir ebeveynim vs. yok 16 yaşındayım 1.90 boyundayım çocuk doktorundan randevu almıstım bana bakarlar mı?
  4. Otobuscu06

Şeytan Tırnağı Hakkında

Arkadaşlar normalde tırnak makası ile alırdım ancak şu an dışarıdayım ve baya acıtıyodu bende sinirlenip kopardım biraz kanadı hemen suya tutup peçete bastırdım, su ve sabun ile bol bol yıkadım. Şu an herhangi bir şişme veya acı yok, bundan sonrasında iltihap kapar mı? 1717767570 Up up up up up
  5. Otobuscu06

En iyi diş beyazlatıcı etkisi olan Diş Macunu önerisi

Arkadaşlar dişlerimi düzenli olarak günde 3 kez fırçalamaktayım https://www.trendyol.com/dermokil/dkdent-klasik-dis-macunu-75-ml-p-425234 bu diş macununu kullanıyorum ancak dişlerimi hiç beyazlatmıyor, sizden ricam beyazlatıcı etkisi olan diş macunu tavsiye eder misiniz
Top Bottom