Merhaba kardeşim ben kuryeyim. Arkadaşın hayalimdeki motosiklete sahip. O motosiklet ile kuryelik yapmamalı çünkü benzine para yetiştiremez ve trafikte çok yorulur. Motosikleti kendi veren birkaç firma vardı (getir-pizza taksi) ama o firmaların kazancı iyi mi araştırması lazım. Çünkü her şehirde...
Bajaj kullanıcısı olarak sana pulsar ns125i öneririm. ama eğer ben akıllı efendi bir sürücüyüm diyorsanız ns200ü daha çok öneririm. hem zaten yeni model motorlarda güvenlik nedeniyle kesici var hepsinde. öyle yüksek hızlara çıkamazsın.
2 hafta önce aldım demiş neyin dosyasını neyin uygulamasını silsin?? (n)
1730051154
a54 kullanıyorum ben. dün boştayken güncelleme var mı diye kontrol ettim. varmış, hemen güncelledim. sen de kontrol et istersen. işe yarar.
27" 2k alın geçin hem ileriye dönük düşünmeniz daha iyi olur
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpf-e2-27-1-ms-wqhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,608254666.html...
İŞLEMCİ AMD RYZEN 5 5600
EKRAN KARTI RX 6600
ANAKART BİOSTAR B550MH
32GB(2x16) olacak şekilde RAM satın almayı düşünüyorum. Anakartım en fazla kaç mhz belleği kaldırabilir
İphone'a o kadar parayı vermek saçmalık. kim ne derse desin. o paraya füze gibi f16 gibi hatta s400 SİHA İHA gibi amiral gemisi telefonlar var. Gidin o paraya amiral gemisi telefonlardan alın
F/P yağmurluk satan, önerisi olan, link atabilecek olan var mı? Full takım satın alma taraftarıyım. Piyasayı bilmediğim için bütçe gösteremiyorum.
Vücut Bilgileri; Boy 175, Bacak boyum normal, Kilo 60