Arama sonuçları: *

1. kupır

🔴RTX 5000 serisi ekran kartları bellek söylentileri🔴

RX 6600'üm ile mutluyum ben moruk, dünya para verip 5000 serisi kart alıp 6600 ile aynı VRAM olacaksa ne kıymeti kaldı.
  2. kupır

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bugün geldi, ilk defa mekanik klavye kullanıyorum harika bir hismiş gençleştim resmen. Sesi çok tatlı bak yazdıkça yazasım geliyor. Ne çok sesli ne de sessiz, tam tıkırında. (Beyaz olanı aldım, onun switchinden bahsediyorum)
  3. kupır

Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2024 - 2025

Ben geçen yıldaki fotomu hiç değiştirmemiştim yine geldi zamanı
  4. kupır

Yardım Forza Horizon 5 3001 yılına kadar ban yedim

Sayılı gün çabuk geçer kardeşim merak etme yanındayız, bir ihtiyacın olursa dm.
  5. kupır

Beyazından şipariş ettim, Ajazz AJ099 modelden 2 adet mouse alıp çok memnun kalmıştım umarım bu da memnun eder
  6. kupır

830 sayfa olmuş gönderi hepsine bakamadım, hâlâ alabiliyor muyuz yoksa kaçırdım mı?
  7. kupır

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Aldığımız telefonun yanında hediye geldi, normalde kullanmayacaktım ama kullanınca çok hoşuma gitti fiyatına göre çok güzel kulaklık. 250 TL ise kaçırmayın
  8. kupır

Yardım Sitemap.xml nasıl oluşturabilirim?

Kullandığın altyapı nedir? Wordpress için eklentileri var, kullanabilirsin. Yoast SEO gibi SEO eklentileri XML sitemap özelliği sunuyor.
  9. kupır

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Şu maçı izlemek için alsak iyiydi, elinde kapak kodu olan varsa yazabilir mi 10 dakika kaldı maça
  10. kupır

Opensea'den Garip Bir E-posta?

Tamamen scam, linke bir daha tıklamayın bile. 0 ETH hesabınız olduğunu bilemezler, böyle rastgele gönderip kimi düşürebilirlerse düşürmeye bakıyorlar.
  11. kupır

Turkcell Superonline müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

Çağrı merkezi çalışanı olarak söylüyorum, yalandan bekleteceklerini sanmam hat yoğunluğundan dolayı sıra gelmiyordur.
  12. kupır

İnstagramda kıyafet siteleri güvenilir mi??❗️❗️

Instagram'dan sadece Mounte Bianca'dan alışveriş etmiştim bir sıkıntı yaşamadım onda da ama her sayfaya da güvenilmez tabii.
  13. kupır

Atatürk gerçekten iyi biri mi?

Atatürk bir ilah değil ve zaten kendisi de o şekilde görülmeyi istemeyen biriydi. İyi olup olmadığını sorgulamanızı Atatürk yaşasaydı kendisi de isterdi çünkü söylenen şeylere inanmayı değil; düşünmeyi, kendi fikrimizi edinmeyi isteyen biriydi. Sorgulaman güzel bir şey fakat bunu sana...
  14. kupır

🔥İndirim Hummel erkek tişört 219₺

Turuncu ve siyahtan birer tane sipariş ettim, teşekkürler
  15. kupır

🟠 Burger King, Türkiye'de adını değiştirdi!

Bu arada doğum günün de kutlu olsun sultanım ;)
  16. kupır

O pahalı tabii, fiyatlarının o kadar yüksek olmasını savunacak değilim ama bu zincirlere verilen paraya da değmiyor
  17. kupır

Ama Burger King veya McDonald's'ta yediğin gibi incecik, şekerli hamurlu burgeri koymuyorlar hocam. Ayda yılda bir burger yerim, onda da butik burgercilerden yerim. Bu ikili burgerci değil bana kalırsa.
  18. kupır

Butik burgerciler varken Burger King ve McDonald's tercih eden kişi kalmadı ki, şu ismi butik burgerciler bile seçmezdi. Umarım bu karar geri alınır.
Top Bottom