arkadaşlar ben sistem topluyorum ve ben topladığım sistemde ekran kartı olarak gtx 1650 oc 4 gb ddr6 var siz ce u ekran kartı iyi midir herşeyi oynatır mı
arkadaşlar mesala benim alacağım ekran kartında oc li versiyonu gta 5 te 90 100 fpslerede geziyor ben oc suz ekran kartı alıp oc yaptığım zaman bu fps ler de dolaşacakmı
merhaba arrkadaşlar acaba bana psu için 80 plus bronez ve 80 plus arasındaki farkı söylermisiniz ve bu iki oyun için 80 plus mı yoksa 80 plus bronze mi hangisidir acaba?
arkdaşlar ben bir sistem alma istiyorum sistemin içinde 550 walt psu var 80 plus sizce bu sistem için yeterlimidir?
NOT:sistemin içinde gtx 1660 super oc,16 gb ram,1600 af işlemci ve ssd ve hdd yoktur
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/
merhaba ben 4000-4500 TL arası güzel bir sistem arıyorum ama parçaları biraz eski geliyor bana yeni parçalara sahip bir pc önerir misiniz? link bırakırsanız sevinirim
NOT:ben ekran kartı olarak gtx 1660 super veya gtx 1660 super oc.
donanım arşivi youtube kanalında iki tane oyuncu laptop beğendim acaba hangisini önerirsiniz
hp omen 15 dh0013nt diğeride acer predator helios 300 hangisini tavsiye edersiniz acaba