sadece sen değilsin hocam herkes aynı durumda, artık kimsenin eski arkadas ortamı eski gezme hevesi yok. ülkecek boyleyiz umıdımızı kaybetmıs bosa yasıyor gibi. artık iphone 2234 olsa cebımızde mutlulugumuzu almıslar elımızden
kanka hepsini denedim ordanda test yayını aldım maçlarda vermiyorlar bile adamların başını yakmayın. önüne gelen iptv satıyor satari iptv maçta bile yayın veriyor.
vall yuki den bende korkuyrum ama o paraya japonun ölüsünü alırsın canını almıslardır makınanın dusuk km gp alıp tertemız kullanıp satman daha mantıklı gelyor bana cf yı ben yıne tercıh edıcek olsam sıfır alıp 5-6 bın km max kullanıp satmak olrdu
rs200 alıcaktım kararsız kaldım cf aldım 4 bine kadar zar zor kullandım boy 1.89 altımda cocuk motoru gıbı kaldı zaten ama yapacak bısey yok butce meselesıdyı
Aldigimdan beri 1 kere yikamamistkm motoru hesap et ne kadar temiz baktim ilk gunku gibi temiz teslim 2. Sahibine ama makina yaramaz bi yerlerde mutlaka dokulurum vibe'i veriyordu
Aldim 4 binde sattim usta bulasma tertemiz baktigim halde egzozdan ses gelmeye basladi 2 bin km motordan 4 binde ses cogaldi civatalardan bile heryerden ses geliyordu en son bununla basedemem dedim ve sattim
satari iptv arkadaşlar girin ücretsiz test yayını veriyorlar deneyin. maç yayınlarında bile test yayını veriyorlar diye biliyorum. normalde vermezler test edin ona göre alın.
hocam iptvbox iyi mi? :D adamlar afedersin s*klemiyor. bu adamlardan ben memnunum. reklam yapıyorum cunku bu adamlar gbi adamlar kazansın. vur kaççı tayfa diyenler ben 4 yıldır kullanıyorum istersen özelden mesaj at numaramı paylaşıyım ispatlıyım. bu mesajım burda kalsın. vurkaççı diyenler seneye...