Arama sonuçları: *

1. FOXN FOR WİN

Öneri 2100 Tl Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar mikrofonu çok iyi olan bir kulaklık lazım varsa öneriniz alırım.
  2. FOXN FOR WİN

Yardım En iyi mikrofonlu Kulaklıklar Kulak Üstü Kulaklıklar.

Arkadaşlar Acilin'den bana baya net bir mikrofonu olan kulak üstü kulaklık olan bir gaming kulaklık lazım. Bütçem 2000-2500 Tl arası şuanda varsa önerileriniz bekliyorum
  3. FOXN FOR WİN

Öneri 250 tl bluetooth kulaklık önerisi !

Arkadaşlar Ses kalitesi ve kopmaları olmasın yeter.
  4. FOXN FOR WİN

Yardım Discord Yayında Dip ses var

Arkadaşlar Cloud 2 Kullanıyorum Ve çok fazla dip ses var ne yapmam gerek sadece yayında oluyor
  5. FOXN FOR WİN

Yardım STREO İLE NASIL MÜZİK DİNLENİR ?

Arkadaşlar Cloud 2 kullanıyorum streo ve mono özellikleri ile nasıl müzik dinleyeceğim 7.1 ile dinliyordum ama streo ile dinlemek istiyorum nasıl yapabilirim ?
  6. FOXN FOR WİN

Yardım Hyper x CLoud 2 Mikrofon Sorunu

Arkadaşlar Sesim Dipten Gidiyor nasıl Düzeltirim acaba ?
  7. FOXN FOR WİN

Yardım Cloud 2 Aldım Nasıldır ?

Aldım Arkadaşlar Nasıldır Sizce ?
  8. FOXN FOR WİN

Yardım 700 Tl Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Varmı Bildiğiniz Güzel 700 TL'ye Kulaklık Mikfofonu Çok güzel Olmalı Ve Birde Çok kaliteli ses vermeli
  9. FOXN FOR WİN

Yardım BU Razer Kraken Te mi ?

https://www.hepsiburada.com/razer-kraken-oyuncu-kulaklik-yesil-rz04-02830200-r3m1-p-HBV00000MM1X2?magaza=Gamers_Arena&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwweyFBhDvARIsAA67M71Dd7biVxQS8XDADcBzxWv3wZ2rw5GOXhcxb4i0Ua-Nwh-OgXbMqTYaAn7OEALw_wcB Arkadaşlar Razer Kraken TE Thx...
  10. FOXN FOR WİN

Yardım 900 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Yardım Eki koydum çünkü acil lazım Mikrofonu şahane olmalı ve kırılmamalı ve bide Çok iyi ses kasabilecek bir kulaklık olmalı varmıdır Öneri ?
  11. FOXN FOR WİN

Öneri 900 TL Kulaklık Önerileri

Arkadaşlar Pc de çok fazla Oyun Oynuyorum Ve çok İyi Ses Kasabileceğim ve Çok iyi mikrofonu olan Bir Kulaklık İstiyorum Hyper x'in Mikrofonu kötüymüş galiba Varmıdır Öneri ?
  12. FOXN FOR WİN

Yardım Rampage comfort kulaklık giriş yeri bozuk mu ?

arkadaşlar merhaba kulaklığın giriş yerindeki kablo kıvrilıyodu banltadım ve baktım ordakı plastik 360 derece dönüyor ve oynuyor arkadşlar bişey olurmu yerinden çıkarmı veya çıkarsa bozulur mu ? daha 2 aylık bir kulaklık
  13. FOXN FOR WİN

Gamepower medusa mı yoksa Rampagae Comfor mu ?

arkadaşlar 290 tl bütçem var önerin bişeyler :)
  14. FOXN FOR WİN

Öneri 250-300 TL Gaming Kulaklık önerisi

Arkadaşlar Bi Fikriniz Varmı bende vardı logitech koptu şimdi :D yeni bi kulaklık alıcam 250-300 tl arası bütçem var bi fikriniz varmı Rgb De olabilir Ama ses ve mikrofon kalitesi iyi olsun yeter ve bide görünüşü
Top Bottom