Arama sonuçları: *

1. T

I5 650 GT 710 sistemde hangi oyunlar oynanır?

2500e alacağım,zaten aldıktan kısa bir süre sonra yükseltme yapacağım ama yükseltme yapmadan önce kaç FPS verir tahmini olarak onu merak etmiştim onun için açtım konuyu
  2. T

I5 650 GT 710 sistemde hangi oyunlar oynanır?

Bu sistemde Valorant, GTA 5 ve Minecraft oyunları kaç FPS ile oynanabilir? (En düşük ayarlarda) i5 650. GT 710. 8 GB RAM. 240 GB SSD.
  3. T

Kalp-Oval yüze saç şekli önerisi

Berbere gideceğim ama hangi saçı yaptırmalıyım hiçbir fikrim yok.Hep yanları alır üstleri çok az kisaltirdim ama onu artık yapmak istemiyorum farklılık olsun diye. Yüz seklim kalp-oval arası.Saçım düz ve ortalama uzunlukta Saç modelleri önerir misiniz ne çok kısa olsun nede çok uzun olacak...
  4. T

ikinci el bu pc ne kadar eder

Monitörle beraber 7.5-8k ederi var gibi
  5. T

i5 4590 ve GTX 1050, 16 gb ddr3 ram alınır mı

Tek tek toplasak daha iyi bir sistem çıkar gibi 2.elde
  6. T

900 TL ekran kartı önerisi

Peki bir şey soracağım 900 TL'ye rx 550 buldum bide 800 TL'ye GTX 660.Sizce hangisini alsam daha mantıklı olur?
  7. T

900 TL ekran kartı önerisi

Sistem topluyorum ve ekran kartına 900 TL bütçe kaldı. Bu bütçede sahibindenden(pg ile) alınabilecek en iyi ekran kartı nedir? Bu arada işlemci i5 2400 PSU ise 450W. @MuratTheFounderOfGariban
  8. T

Xeon x3440 işlemciye OC yapmak için hangi anakart alınmalı?

Xeon X3440 islemcim var ve anakart almak istiyorum. Sahibinden'de en ucuz LGA 1156 olarak Gigabyte GA H55M-S2V 1.4 anakartını buldum. Bu anakart ile OC yapılabilir mi? Yapılabilirse en fazla kaç GHz'lere çıkar? Bir de AliExpress'ten falan önerebileceğiniz ucuz yollu OC için anakartlar önerebilir...
  9. T

2.El 800 TL ekran kartı önerisi

@MuratTheFounderOfGariban hocam bakabilir misiniz?
  10. T

Link atabilir misinjz 2.el sitelerinden rica etsem?
  11. T

Yeni bir 2.el sistem toplayacağım, ekran kartı aşamasına geldiğimde bu fiyata 2.el sitelerinde bir sürü seçenek var ve hangisini seçeceğimi bir türlü karar veremedim. Bu bütçede hangi ekran kartının en performanslı olduğunu söyleyebilir misiniz? Ben 800 TL'ye 2.elde temiz GTX 770 buldum fakat...
  12. T

4000 TL tablet önerisi

Merhaba bütçem 4000 TL ve tablet arıyorum.Ders için ve arada pubg falan oynamak için alıyorum.Bütçemin belki 200-300 üstüne çıkabilirim önerilerinize göre.Birde benim için önemli olan özellikler ekranının büyük olması ve 64 gbdan düşük olmaması.Önerilerinizi bekliyorum.
  13. T

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

Geforce 210
  14. T

4500 TL Tablet önerisi

Bu tablette oyun oynarken çift parmak oynanmıyormuş.Mesela pubgde sol parmakla joysticki tutarken diğer parmakla etrafa bakılmıyormuş.İnternette buna dair hiçbir şey bulamadım.Sebebi nedir bi çözümü var mı?
  15. T

Samsung Galaxy tab a9 plus oyunlarda çift dokunmama sorunu

Merhaba bütçeme uygun olarak(Max 5k)bir tablet arıyordum ve Samsung Galaxy tab a9 plus modelini uygun gördüm.İnternette bir sürü videosunu izledim ve kafama yatmıştı ama aklıma bir şey takıldı.Her videonun altına bu tabletin oyunlarda çift dokunma desteğinin olmadığını ve pubg gibi oyunların...
  16. T

4500 TL Tablet önerisi

Merhaba 4500 TL bir bütçem var ve internetten tablet alacağım.Benim için oyunlarda iyi olması(pubg vs.).Birde ekranının büyük olması.Kendim araştırıp birşeyler buldum sizce bunlar nasil birde? Tcl Tab 10 gen 2 Samsung Galaxy tab a9 1706795224 4800e kadar çıkabilirim aslında
Top Bottom