Arama sonuçları: *

1. M

Kurtarma PC'nizin onarılması gerekiyor

Herkese merhaba arkadaşlar eski bilgisayarıma ram ve ssd taktım hızlandırmak için fakat windows yükledikten sonra boyle kalıyor çözümünü bilen varmı bios da parçalar gözüküyor ssd yi cd yerine taktım hdd de bilgisayarın üstünde
  2. M

Laptop ekranına servis 10.256tl fiyat verdi

Arkadaşlar merhaba laptopun düşme sonucu ekranı kırıldı dell marka servise verdim ve bana bugün 10.256tl fiyat verdiler bunu başka nerde yaptırabilirim daha uyguna bilgisi olan varmı ayrıcı parayı ödedikten sonra 2 ay içinde parça yurtdışından gelecekmiş
  3. M

PC için gamepad önerisi

eğer bilgisayaranızda bluetooth varsa Rampage SG-RPS4 kaliteli ve güzel bir gamepad
  4. M

Bilgisayar HDD problemi

Arkadaşlar merhaba benim bilgisayarımda 250gb ssd 2TB Hard disk var fakat hard diske oyun indirdiğimde sürekli hata alıyorum farklı farklı mesela en son aldığım hata epic gamesten rdr2 indirdim fakat oyun dosyalarının konumu bulunamadı hatası veriyor oyun denetim masasında gözükmüyor acaba...
  5. M

Yardım 500-600 TL BÜTÇE İLE HANGİ MOUSE ALINIR?

Steelseries rival 3 wireless
  6. M

Vatan Bilgisayar bana eski ürün mü sattı ?

bir tek kullanım klavuzu çıktı garanti belgesi yok 1674318454 bunun için şikayette bulunup ürünü değiştirebilir miyim
  7. M

Vatan Bilgisayar bana eski ürün mü sattı ?

Merhaba arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan Gigabyte RTX3050 Eagle aldım kurdum bir sıkıntı yok fakat kutununun içinden sadece Graphics cards/Quick Guide belgesi çıktı garanti belgesi cd vs çıkmada internette kutu içeriğine erişemedim biraz araştırmamın üzerine garanti durumu için Endeks...
  8. M

Aynı değerlerde farklı marka ram

arkadaşlar merhaba bende şuan adata xpg D30 3000mhz cl16 ram var aynısından bulamıyorum gskill 3000mhz cl16 ram taksam olur mu sistemim amd bütcemi biraz aşar ama zorlarsam iki tane 3600mhz cl18 ram alabilirim işlemcim amd hangisi daha mantıklı
  9. M

Foxconn 2ABf ve RX 570 4GB

Merhaba Foxconn 2ABf anakart DDR 3 4x2 8 gb ram var msı rx 570 armor u destekler mi 4gb
  10. M

FİFA23 Ultimate team Bilgisayar Playstation

arkadaşlar merhaba ben şuan bilgisayardan fifa 23 oynuyorum fakat playstation 5 veya 4 alıp ordan devam etmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü kısacası bilgisayardaki ultimate team kadroma playstation da fifa23 aldıktan sonra aynı ea hesabını bağlayarak kaldığım yerden devam edebilir miyim
  11. M

3200mhz cl16 vs 3600mhz cl18

arkadaşlar ram alıcam hangisini tercih edersiniz
  12. M

Aynı Model Ram Bulamıyorum

Arkadaşlar merhaba şuan bilgisayarımda Adata xpg 8GB 3000mhz cl16 ram var 16GB yapmak istiyorum fakat aynı mhz de bulamıyorum en az 3200 cıkıyo bu model için tavsiyesi olan varmı
  13. M

Yardım valorant giriş sorunu

Youtube a yazıp cozumu bulabilirsin benim burdan yazarak anlatmamdan daha etkili olacaktır
  14. M

Yardım valorant giriş sorunu

Windows 11 mi
  15. M

10K Mönitör dahil Sistem

Merhaba 10K ya monitor dahil apu bir sistem almak istiyorum acilen okul icin bilgisayar lazim fakat cok fazla butcem yok ilerde güzel bir ekran kartı takabileceğim sistem tavsiyenizi bekliyorum
  16. M

Playstation 5 Almanya Fiyatı

dijital versiyonun ne kadar olduğunu biliyor musunuz
  17. M

PS5 Bulgaristan Fiyatı

Merhaba şuan alabilecek ekonomiye sahibim ilerde alabilir miyim bilmiyorum fakat ben elimdeki cihazın değer kaybedeceğini düşünmüyorum yenisi çıktığında elimde ürünü satıp slim e geçerim ekonomik imkanlarım olursa 1664027071 ordaki arkdaşıma bir göz atmasını söyleyecem dijital versiyon için...
  18. M

PS5 Bulgaristan Fiyatı

Merhaba arkadaşlar bulgaristandan playstation 5 dijital versiyon getirtmeyi düşünüyorum kaç euro olduğu hakkında bilgisi olan varmı
  19. M

Playstation 5 Almanya Fiyatı

Merhaba almandan bir arkadaşım gelicek ondan playstation 5 getirmesini istesem fiyatı nedir biliyor musunuz kaç euro internet sitelerinde çok fazla bilgi kirliliği var bazı yerlerde 700 bazı yerlerde 5000 euro yazıyor birde vergi öder miyim arastirdigima gore 430 euro altı vergi kesilmiyormus...
Top Bottom