Arama sonuçları: *

1. C

Doğru ses driverimi kurulu

Herkese iyi günler. W11 64 bit bir bilgisayara sahibim. Anakartım x870 tomahawk. Aygıt yöneticisinde baktıgım zaman ses driverim ' Realtek USB Audio' olarak gözüküyor. Kaldırmak için revo uninstallerdan bakarken 32 bit olduğunu gördüm. Daha önce anakartın sitesinden son surum ' Realtek HD...
  2. C

Asus ac51 modem zamanlama ayarı nasıl yapılır?

Yalnız modemlerde zamanla açma kapama özelliği var. En azından önceden kullandığım tplink modeminde vardı. Saatleri ve günleri seçtiğiniz zaman o saatlerde kapanıyor ve açılıyor.
  3. C

Asus ac51 modem zamanlama ayarı nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Asus ac51 modemim var ve modeme zaman ayarı yapmak istiyorum. (Belli saatlerde kendini kapatıp belli saatlerde açmasını). Fakat asus modem arayüzüne alışık olmadığım için bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
  4. C

Millenicom hız yerlerde ne yapabilirim?

Evet sorunu yeni modeme geçerek hallettim. firma modemi olduğu için snr margin ayarlayamıyordum asus ac51 aldım ve snr margini 14 e çektim. Şuan ortalama değerlerim 40 mb+. Snr margini biraz daha düşürüp 60 ustunede çıkabilirim ama ihtiyaç yok.
  5. C

CRC yükseliyor nasıl düşürebilirim ?

Ülkemizde işçilik malesef. Crc hataları genelde kablolama sorunlarından dolayı olur. Siz şanslısınız tek kabloda çözmüşsünüz. Eviniz ana kutuya yakın olduğu için pek sorun yaşamazsınız ztn. Snr marginin altındaki line ana hatta olan uzaklıktır. 4.8 yakın bir değer.
  6. C

1 günde 126 crc hemde 4 db de çok iyi. Şanslınız bir cok insan 8 db de bile 1000 crc leri görüyor hemde saatte. Bu değerlerde kullanmanızda hiçbir problem yok
  7. C

Bu kaç saatlik kullanım? yukarda yazması gerek
  8. C

Hattın Snr margin değeri nasıl?

çok iyi değerler. 6 db de 6 saatlik kullanımda 13 crc baya iyi.
  9. C

Snr margin değeri 10-16 arasında kullanılması tavsiye edilir. Fakat bazı durumlarda üstünde veya altında kullanabiliriz. Bu durumlar genelde kablolamayla alakalı. Evinize uygun snr margin değerini bulmak için Denemeniz gerek. Snr margin değerinizi 8 yapın ve 1 saat sonra crc değerine bakın. (Crc...
  10. C

Modem Değerlerim anlayan bakabilir mi?

kopmalar crc den kaynaklı değil. Muhtemelen ana kutuda sorun var. Ana kutuya baktırman lazım
  11. C

SNR değeri ayarlanabilen modem önerisi

Asus Ac51 kullanıyorum dsl ayarlanabiliyor. Aynı şekilde 200 tl ucuza asus dsl-n16 var. Şunu söyliyim 2 db snr marginde alıcağın crc hatasıyla sürekli kopmalar yaşarsın. Ben şuan 14 db kullanıyorum hızım ortalama 40-50 mb . Saatde 10 crc fln alıyorum.
  12. C

Kral 1 hafta olucak. 1675536157 snr margini 14 e flb ceksem 50 gorur yeter bana ama oyle bir arayuz varki bir turlu bulamadim nerden degisecegimi
  13. C

Snr margin 26 . Bunu 14 e fln alıcam ama bir turlu değişemiyorum.
  14. C

Ekte ztn goruyorsunuz 1 mb download alıyorum. Modemi sıfırlayıp kurulum yaptığımda 30-40 görüyorum 5-10 dk ya 10 a düşüyordu. Şimdi ise 1 e düştü. Altyapı 90 mb destekliyor ben 50 alsam kafi fakat 1 mb gibi değerler çok komik. dsl değerlerini atsam anlayabilicekler yardımcı olabilir mi?
Top Bottom