Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim TEMU yeni kullanıcılara 600TL fırsatı ve İndirimli ürünler

DİKKAT! 600 tl kupon parça parça verilmekte hepsini 1 alışverişte kullanılmıyor. İndirimler ve ürünlerinizin sepet toplamı max 1070 tl olmak zorunda. Vergi bu fiyatlandırmanın içinde değildir.
  2. A

yeni indirimler ve daha fazla ürünü linke bırakıyorum.
  3. A

Temu sana hediye veriyor ücreti kendi karşılıyor onu demek istedim
  4. A

1040 tl ödeyeceksiniz ve 1700 tekrardan temu hesabı verecek görünüyor harici ödeyeceğin bir şey yok vergi de almış zaten
  5. A

600 TL Kupon Paketini yalnızca uygulamayı indirdikten ve ilk oturum açtıktan sonraki 1 saat içinde alabilirsiniz. Uygulamayı daha önce indirdiyseniz (kaldırıp yeniden yükleme dahil) veya Temu'da sipariş verdiyseniz, bu tekliften yararlanamazsınız. Kurallara uygun mu yeni açılan hesaplar.
  6. A

Ürünler güzel iyi günlerde kullanmak dileğiyle ss de bazı bilgileriniz görünüyor bilginize
  7. A

Tüm alışverişler için geçerli bu kısıtlamalar
  8. A

Hocam ürün tasarımı güzel fiyat aralığına baktım en ucuz burası vergisiyle beraber hem de. İncelemesine bakamadım alacaksanız detaylı bakın. 1729032541 Max 1090 tl vergisiz. Vergiyle bu 1600 vs olabilir ilk reaimdeki klavye ye bakın 1000tl 600 vergi koymuş alınabiliyor. Site 1 üründen max 5...
  9. A

600 TL Kupon Paketini yalnızca uygulamayı indirdikten ve ilk oturum açtıktan sonraki 1 saat içinde alabilirsiniz. Uygulamayı daha önce indirdiyseniz (kaldırıp yeniden yükleme dahil) veya Temu'da sipariş verdiyseniz, bu tekliften yararlanamazsınız. Link https://temu. to/k/u2unsf4l3yq (temu. dan...
  10. A

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

675TL | Ayarlanabilir sıcaklık havya 80W dijital ekran multimetre kombinasyon seti onarım aracı iç termal kaynak kalem
  11. A

Hocam Hocam öneri için teşekkür ederim fiyat çok iyi ama almışken ölçü aleti tüm başlıkları ile almayı düşünüyorum. Çİzgiler belirgün evet hangi panel kullanılmış böyle anlayamadım ama çalışırken bayağı iyi duruyor. Hiç anlaşmazlık başlatmadım iade konusunda bilgim yok aldıklarım 1000tl...
  12. A

Geldiğinde inceleme yaparsanız çok iyi olur.
  13. A

İyi günlerde kullanın hocam güzel bir set buldum indirim bekliyorum ben de
  14. A

Hepsi hayırlı uğurlu olsun. Bugün ben de lehim makinalarına bakıyordum aldığın nasıl denedin mi hocam
  15. A

bu ikisinde baya indirim oluyor
  16. A

Hocam xbox yeşil pembe kolları çok fazla indirime düşüyor benim için en iyi f/p o 1715153462 Doğrudur switchler değişiyor ama sorun switchden değil altındaki uyarıcıdan olduğu söyleniyor
  17. A

Ekran, switch, rgb, win - mac tuşu, wifi, bluetooth bağlantılarının serileri, hızları gibi farklar var yazılımsal ne var bilmiyorum tam bildiklerim bunlar 820pro nun 4 , 5 tane serisi var benim aldığım hangisi gelecek o da yazmıyor du. Gri kasa, Gift switch olanı seviyordum onu aldım. Mouse...
  18. A

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 539,35TL 71%OFF | AJAZZ AJ199MC çift mod fare kablosuz PAW3338 oyun 2.4g/tip-c hafif fare https://a.aliexpress.com/_oCLQrRk Hocam önerebilecek kadar bilgim yok mouse de böyle ürünler var baya indirim yapılan. Aklınızda bir şeyler varsa...
Top Bottom