Arama sonuçları: *

1. K

Sistem yükseltme Ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba, yeni laptop aldım Asus TUF i5 10th 8 ram 512m2 ssd 15,6 inc 144 hz Bellek kaynaklı darboğaz yiyorum oyunlar çöküyor memory error veriyor. Ssd de yetersiz geliyor yükseltmek istiyorum. Elimde ramde ssd de var fakat ürünün garantisi olduğu için açamıyorum bu şekildede zor...
  2. K

XMP açınca Mavi ekran yiyorum

Arkadaşlar merhaba yeni bi sistem topladım (Parçalar 0 değil) fakat bios dan xmp açtığımda mavi ekran yiyorum nasıl düzeltebilirim? Ryzen 3 2200g Gigabyte a320m-s2h Corsair vengeance rgb pro white 8x2 3200MHz Kingston a2000 500 GB m2 ssd Corsair vs550 80+ psu 1637516916 Yokmu yardım edecek ya...
  3. K

Sistem Aniden Ekran Gidiyor/Bozuluyor

Arkadaşlar merhaba bundan 7 ay önce benzer konu açmıştım ve birkaç parçadan dolayı olabileceğini söylemiştiniz, bende bu 7 ayda parçaları değişmeye başladım. Şuanda sadece Kasa ve PSU değiştirmedim ve artık gerçekten sıkıldım aynı şeyler olup duruyor ve son günlerde iyice artmaya başladı...
  4. K

Bilgisayar sallandığında kafayı yiyor

Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır PC'me bir şeyler oluyor bundan 2 gün önce sandalyeden kalkarken kasaya elim çarptı ve bir anda bir fan sesi gelmeye başladı ekran dondu ve RGB'ler startup durumuna geldi (Corsair özelliği). Ben de korktum tabii hemen kasamın arkadaki şartelinden kapadım...
Top Bottom