Arama sonuçları: *

1. K

Kablosuz Pc kulaklık önerisi

Bilgisayarda kullanacağım kablosuz kulaküstü F/P kulaklık arıyorum Max bütçe 3000 fakat nekadar uygun bir şey olursa okadar hoş olur. Ayrıca şöyle bir ürün olursa çok hoş olur, bilgisayarda kullandıktan sonra mesela mikrofonunu çıkarıp dışarıda sırıtmaya ak tarzda bir şey.
  2. K

Yardım Bilgisayar Kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, genelde hoparlör kullanan birisiyim (Kulağım hassas olduğu için zorundayım aslında) fakat konuşmalar vs için kulaklık şart oluyor dışarıya ses çıkması hoş değil. İstediğim özellikler Sadece günde 2 saat falan kullanacağım Kulağı yormayacak büyüklükte Mikrofonu güzel...
  3. K

Kulaklık aldım HO mu GO mu?

Bi süredir araştırıyordum bu model baya hoşuma gitmişti amazonda indirime denk geldim uygun geldiği için ve yorumları güzel olduğu için aldım. Sizce nasıl bi ürün lullanan varmı...
  4. K

Yayıncılık için Kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, küçük çapta yayınlar açıyorum video çekiyorum elimdeki kulaklık vs yetersiz geldiği için yenilemek istiyorum bende. 500₺ bütçem var (+/- azda olsa oynar) Bu bütçede mikrofonlu kulaklık alsam verim alır mıyım? Yada kulaklık ve mikrofonu ayrı olarakmı almalıyım? Fikriniz ile...
  5. K

Yayın için Mikrofon önerisi

Merhabalar kardeşim küçük çaplı yayın yağıyır hem onun hemde Discordda vs takılmak için sesi güzel veren bir mikrofon almak istiyoruz. Çok fazla yer kaplamazsa güzel olur. Girişi usb ile olabilirse güzel olur. Max bütçe 200₺ (150 civarı öneri olabilir)
Top Bottom