Arama sonuçları: *

1. İntel Celeron

laptopumdan garip bir ses geliyor

gelen ses bu videoda
  2. İntel Celeron

Yardım Masaüstü çalışmıyor!

Laptopumun masaüstü komple siyah ekran oldu görev yöneticisine girebiliyorum dosyalarıma erişim sağlayabiliyorum fakat masaüstüme erişim sağlayamıyorum not:şu an bilgisayarın masaüstü geldi fakat hemen hemen yarım saatte geldi
  3. İntel Celeron

Yardım Laptop çok yavaş açılıyor

Laptopumunun güç düğmesine bastıktan sonra şifremi giriyorum ve laptopta ekran simsiyah oluyor ve bazen açılmıyor bazen ise çok uzun zaman bekleyince açılıyor bende ssd den şüphelendim fakat yaptığım testlerde ssd de bir sorun çıkmadı sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir(bu sorunu windows...
  4. İntel Celeron

Yardım Bilgisayarım siyah ekranda kalıyor

Geçen günlerde bilgisayarıma bir windows güncellemesi geldi ve bende bir şey olmaz diyerekten direk güncellemeyi yapıp bilgisayarı yeniden başlattım ve şifremi girdikten sonra hoş geldiniz yazısı geldi sonra normalde ekranda masaüstüm olması gerekirken simsiyah bir ekranla karşılaştım ve...
  5. İntel Celeron

Yardım Laptopumun fanından gelen cızırt

Yaklaşık 2 gündür laptopumun fanından bir cızırtı sesi duyuyorum sıkıntının fandan kaynaklandığına aminim çünkü laptopun fanları çalışmadığı zaman ses kesiliyor eğer konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olmanız beni çok mutlu eder
Top Bottom