Arama sonuçları: *

1. Blackankas

RTX 4060'ın Battlefield 5'i kaç FPS ile oynatması gerekiyor?

Battlefield 5'te ultra ayarlarda ortalama 90 FPS görüyorum. Bu normal bir değer midir? Örneğin, Red Dead Redemption 2'de ortalama 60 FPS alıyorum ve bazen 45 FPS'ye kadar düşebiliyor (benchmark testinde 111 FPS gösteriyor). İşlemcim Ryzen 5 7640HS, ekran kartı RTX 4060, RAM ise 16 GB.
  2. Blackankas

HP OMEN GAMING HUB GPU gözükmüyor

Yeni cihaz daha. Oyunlarda vs GPU yu kullanıyor ama burda gozukmuyor. Çözümü nedir acaba bilen var mı?
  3. Blackankas

HP Victus 16 Sıcaklık değerlerini nasıl test ederim?

Bir kaç gün öncesinde RTX 4060 Ryzen 5 7640hs işlemcili laptop aldım. RDR2 Yükledim ultrada 65 derece ortalama (CPU). Ağır yük altında kaç derecelere çıktığını görmek istiyorum. Güvenilir şekilde nasıl test edebilirim, önerilerinizi bekliyorum.
  4. Blackankas

Teknorya satıcısı güvenilir mi?

Hp Victus 16 4060 1TB aldim hepsiburada üzerinden. Sadece bu satıcıda bulunuyor bu model ve fiyatı uygun. Bu satıcı güvenilir mi ve neden platform fark etmeksizin sadece bu satıcıda var. Ürün linki: Hp Victus Gaming Laptop 16-S0018NT Amd Ryzen 5 7640HS 16 GB 1 Tb SSD Rtx 4060 Freedos 16.1" Fhd...
  5. Blackankas

HP Victus 16 1TB sadece Teknorya satıcısında var

Bu model 7Z4M8EA sadece teknorya satıcısında var. hepsiburada üzerinden aldım. Satıcı güvenilir mi sizce ve neden sadece bu satıcıda var?
  6. Blackankas

Yardım ABRA A5 V16.4 Performansı Düşük

Monster Abra A5 v16.4 model laptopu 7 ay önce aldım fakat yavaş internetim yüzünden tam oyun deneyimi yaşayamadım. Sadece birkaç oyun kurabilmiştim, değerleri belirtiyorum: Sea of Thieves: 60 FPS Watch Dogs 2: 40 FPS Minecraft: 100 FPS Valorant: 170 FPS Bu değerler bana düşük gibi geldi...
  7. Blackankas

Yardım Monster Abra A5 v16.4 2.kez laptopta mavi ekran hatası

Monster Abra A5 v16.4 cihazım dün ve bugün olmak üzere 2 kez mavi ekran verdi. Ağır bir işlem yapmıyordum, sadece arkadaşlarımla Minecraft oynuyordum. Bu durum canımı sıkmaya başladı. BIOS güncellemesi yapamam, bilmiyorum. Neden kaynaklandığını konuya hakim biri cevap verirse sevinirim...
  8. Blackankas

Monster Abra A5 v16.4 laptopta 2. kez mavi ekran hatası

Monster Abra A5 v16.4 cihazım dün ve bugün olmak üzere 2 kez mavi ekran verdi. Ağır bir işlem yapmıyordum, sadece arkadaşlarımla Minecraft oynuyordum. Bu durum canımı sıkmaya başladı. BIOS güncellemesi yapamam, bilmiyorum. Neden kaynaklandığını konuya hakim biri cevap verirse sevinirim...
Top Bottom