Arama sonuçları: *

1. E

Tüm oyunlarda Ultura ayarlarda kötü görüntü sorunu

Tüm ağır ve iyi oyunlarda mesela god of war, Red dead redemption 2 gibi oyunlarda sanki fsr açmışım gibi oluyor ve buda kötü görüntü oluyor ama fsr fln açık değil bu neyden kaynaklanıyor olabilir oyundaki grafik ayarlarındanmı bir şey yapmam gerekiyor yoksa ekran kartımda donanımsal sorunmu...
  2. E

Oyun oynarken fps yüksek olmasına rağmen 30 fps gibi hisetirmesi

Oyun oynarken fps yüksek olmasına rağmen 30 fps gibi hisetiriyor oynadığım oyun god of war, god of warda ortalama 140-100 arası alırken bazı yerlerde 90-70 fps düşüyor ama oyun sanki doksan değilde 330 fps gibi oluyor bunu diğer oyunlardada yaşıyorum sorunu nedir. Rx 7800xt amd 5 7600 Gigabyt...
  3. E

Rdrde test yaparken iki program farklı sonuç veriyor

rdrde test yaparken iki program farklı sonuç veriyor biri msı afderburner diğeri ise amdnin yazılımında olan fps sıcaklık kullanım gibi şeyleri rdrde bakarken bir şey farkettim amd yazılımında işlemci kullanımmı farklı gösteriyor diğeri %70 %80 kullanırken msı afderburnerda işlemci %40 ila %60...
  4. E

Anti virüs programı önerir misiniz?

anti virüs programı önerir misiniz? işlemciyi çok yemeyen ücretsiz sağlam güvenilir anti virüs programı söylermisiniz ama arka planda çok çalışmasın çünkü şuan kullandığım antivürüs o kadar çok işlemci yiyoki oyunlarda %70 ila %100 kulanılıyor bu gibi sorunlar olmayan güzel bir anti vürüs...
  5. E

360 programını silemiyorum nasıl silerim

360 programını silemiyorum nasıl silerim yardım ederseniz sevinirim
  6. E

Rdr oynarken işlemcim %100 veriyor

Rdr oynarken işlemcim %100 veriyor rdr oynarken ilk oynadığımda böyle bir sorun yoktu chapter 5 kadar işlemcim %40 %50 çalışırken nedense biyanda %100 çalışmaya başladı işlemcim amd ryzen 5 7600 bu sorun ne olabilir bilgisayardamı sıkıntı var yoksa oyundamı çözülebilir bir durumsa...
  7. E

Rdr 2 oynarken oyun hata veriyor

rdr2 oynarken alabileceğim en üst ayarlarda oynarken 4 veya 3 saat sonra bir hata veriyor bu bilgisayarlamı alakalı yoksa bilgisayarımdamı bir sıkıntı var bilgisayarım: rx 7800 xt amd 5 7600 32 gb ram psu 650w hata kodu;ERROR:FFFFFFFF Unknown error FFFFFFFF
  8. E

Rdr de bir kaç saat sonra oyun çöküyor

Yeni bir sistem aldım içinde rx 7800 xt var ama rdrde en alabileceğim en iyi ayarlarda oynarken 3 4 saat sonra oyun çöküüyor bu bir sorunmu yoksa normalmi ekran kartında sorun mu var
  9. E

Occt test neden başlamıyor

Occt test neden başlamıyor 10 dk bekliyorum başlatılmıyor neden olabilir
  10. E

Occt programında tüm bilgisayar parçalarını nasıl test edebilirim

Occt programında tüm bilgisayar parçalarını nasıl test edebilirim sistemdeki tüm parçaları aynanda nasıl test edebilirim
  11. E

Oyun oynarken fps drop sorunu

oyun oynarken fps drop sorunu oyun oynarken her oyunda fps drop yaşıyorum bu droplar ne çok sık ne çok az arasıra fps drop yiyorum sorunu nedir acaba bilgisayarımı nasıl bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim pc deki parçalar rx 7800 amd ryzen 5 7600 GIGABYTE B650M S2H 6400MHz(OC)...
  12. E

hazır sistem aldıktan sonra parçaların hasarlı olup olmadığı nasıl anlaşılır

Yeni hazır sistem aldıktan sonra parçaların hasarlı olup olmadığı nasıl anlaşılır yeni sistem aldım ve parçaların hasarlı olup almadığını nasıl an
  13. E

Bu sistem mantıklımı

https://www.itopya.com/jahrein-ronin-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-_h26787 darboğaz olurmu neler değiştirilmeli bütçem 48 bin
  14. E

HANGİ BİLGİSAYAR DAHA İYİ OYUN ANLAMINDA

INTEL i5-13400F / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem DAHA İYİ YOKSA AMD Ryzen 7 5700X / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem DAHA İYİ
  15. E

GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB INTEL i5-13400F darboğaz olurmu

16. E

Top Bottom