Arama sonuçları: *

1. Heroia

Aracımın kesicisi kaçta olduğunu nasıl öğrenirim?

Bulamadım
  2. Heroia

Aracımın kesicisi kaçta olduğunu nasıl öğrenirim?

Araç Ford Kuga 2023 1.5 ecoboost style 120 beygir bugün 199 gördüm ama 1 saniye sürdü kesici 199 da mı anlayamadım resmi sitesinde de bulamadım nasıl öğrenebilirim?
  3. Heroia

En avantajlı kredi kartı hangisi?

Kampanyalar kullanım kolaylığı ve diğer her türlü iş için öneriniz var mı yakın zamanda kredi kartı almayı düşünüyorum ama hangi bankanınki ni alacağım konusunda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Heroia

Gözüm ne zama düzelir?

Bugün sabah göz numaramı kontrol ettirmek için doktora gittim ve doktor gözüme değişik bir damla sıktı sonra git numaranı ölçtür gel dedi dediğini yaptım ve numaramı öğrendim ama şuan yakını göremiyorum ve güneşte gözümü açamıyorum sabah 10 da damlayı döktüğünden beri böyle bu normal mi? Gözüm...
  5. Heroia

Taksitli iPhone 13 nereden alınır?

Hepsiburada amazon ve trendyol gibi sitelerde ya taksit yapmıyor yada faizli taksit yapıyor. Faizsiz alabileceğim bildiğiniz bir yöntem var mı?
  6. Heroia

İPHONE 13 TAKSİT SİSTEMİ

Buldun mu taksitli?
  7. Heroia

Telefonculardan telefon alınır mı?

Uygun bulursam almam mantıklı olur mu? Yani ne gibi sıkıntı olabilir?
  8. Heroia

Telefonculardan telefon alınır mı?

Media Markt, Teknosa veya Trendyol gibi yerlerdense esnaflardan ve telefonculardan sıfır telefon alınır mı? Düşüncem iPhone 13
  9. Heroia

En uygun iPhone 13 hangi siteden alabilirim?

Soru başlıkta ikinci el olmayacak
  10. Heroia

Yeşil pasaport hakkım var mı?

Hayır sadece geçen sene farklı bir yerde çalışıyor gibi gösterip 1 aylık başlangıç yatırdık. 1723626761 Sonunda net bir cevap aldım. Teşekkürler kardeşim.
  11. Heroia

Sigortam şuan varsa ama tekrar yatırmazsam alabiliyor muyum?
  12. Heroia

Belediye başkanı
  13. Heroia

PEGASUS 9€+vergiler kampanyası başladı!

Baya iyimiş ne zamana kadar devam ediyor?
  14. Heroia

Şuan 19 yaşındayım ve dün Anadolu üniversitesi bankacılık ve sigortacılık 2 yıllık açıköğretim bölümünü kazandım. Babam yeşil pasaporta sahip. Bende faydalanabilir miyim?
  15. Heroia

Açık öğretim üniversitede okula gitmeye gerek var mı?

Hocam teşekkür ederim.
  16. Heroia

Sınavlarda uzaktan mı oluyor hocam? 1722603892 işim için diploma şart.
  17. Heroia

Benim işim hazır zaten merak ettiğim konu açıköğretim de okula çağırılma gibi bir durum oluyor mu?
  18. Heroia

Arkadaşlar açık öğretim bankacılık ve sigortacılık okumayı düşünüyorum bugün son tercih günü ve aklıma bir soru takıldı açıköğretim de okula gitmeye gerek var mı? yani ayda veya yılda 1 kez okula gitme gibi şartlar var mı yoksa hiç gitmeden mezun olabiliyor muyum?
  19. Heroia

Gider gösterip telefon alma?

Dükkanda satış yaptığımızda kesilen faturaları veya vergileri gider gösterip şirket adına telefon bilgisayar vb, alınabiliyormuş bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?
  20. Heroia

3000-3500 TL monitör önerisi?

@Dontaçhi Hocam bu kadar monitör önermişsin kafam karıştı 😅 sen olsan bunların arasından hangisini seçersin? Fiyata bakmadan
Top Bottom