Arama sonuçları: *

1. GörkemW

Cs2 masaustune atiyor yardim

Cs2 yi acinca kendi kendine bu sekilde duruyor fare imleci hareket etmiyor. Ne yapmam gerekiyor sadece cs de oluyor.
  2. GörkemW

Csgo arkadaşlarla nasıl oynarım

Arkadaşlarla aramızda vs nasıl atabiliriz? Korsan indirsek olur mu? Yanyana ve uzaktan nasıl oynayabiliriz?(Uzaktan hamachi gibi )
  3. GörkemW

Cs source için 4v4 d2

Arkadaslar 4v4 atmak isteyen arkadaşlar olursa atabiliriz kendi takımınızı oluşturun eglencesine vs atalım.
  4. GörkemW

Cs2 de uyguna bıçak nereden alırım

Ursus bıçağını istiyorum night stripe olan
  5. GörkemW

Cs go yu arkadaşlarımla hala oynayabilir miyim?

Soru yukarda cevap verirseniz sevinirim... Korsan olarak olursa daha iyi olur korsan seçme sebebim ise cs go yu indirmemiz için cs 2 yi indirmemiz gerektiği ve hdd l kadar yer olmaması.
  6. GörkemW

Faceit premium 1 lvl arkadas araniyor !!!!

Csgo oynuyorum win kasmaya çalışıyorum oynamak isteyen olursa dc versin.
  7. GörkemW

Cs premium hesabini 1 günlüğüne verebilcek var mıdır?

Arkadaslar arkadaş ile bugün oynicaz da bi hesap eksik verebilcek varsa cok iyi olur.
  8. GörkemW

Bu Mc hesabı alınır mı

https://prehesap.com/urun/ikili-elmas-paket Arkadaşımla bunu almak istiyoruz güvenilir midir ?
  9. GörkemW

Bynogame cs go ban yermiyim

Arkadaşlar bynogame den cs skini alacağım ve sonra da bi süre sonra satacağım.Envanter banı yer miyim?
  10. GörkemW

Steam space war hata

Bugün arkadaşımla trine 2 co op oynamak için ikimizde yükledik fakat onda orjinal olmadığı için korsan indirdik.Steamde normalde birbirimize normalde davet atılırken sonradan hata vermeye başladı ve davet atamadık birbirimize.Ne yapabiliriz başka yöntem var mıdır ?
  11. GörkemW

Bf 3 e girmiyor ea sıkıntılı mı

Beyler bf 3 e girmiyor.Ea de sıkıntı çıkartıyor böyle bir oyun yok diyor
  12. GörkemW

steamden 1.5 tl nasıl kazanılır ?

Arkadaşlar oyun alacağım para kalmamış yapılacak bi trick vs var mıdır ? Kart vs yok
  13. GörkemW

Forza 4 donup oyundan atıyor ne yapmalıyım.

Tüm yöntemleri denedim yeni microsoft hesabi da kurdum fakat olmadı.Oyun açılırken birden atıyor steam versiyondur.sistem gereksinimlerim de yetiyor.
  14. GörkemW

Forza horizon 4 donup atıyor .

Oyuna siyah ekran gelip birden donup atıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  15. GörkemW

Forza horizon 4 oyundan atma sorunu

Oyuna girerken birden donuyor ve oyundan atıyor. Araba kısmına geçmeden.
  16. GörkemW

Forza ultimate aldim arabalar yok

Arabalar yok bir tane araba var garajda nasil alabilirim digerlerini
  17. GörkemW

Fps oyun onerisi online hikaye

Pahali olması yeterli online ve hikaye. Olsun
  18. GörkemW

Fortnite fps sıkıntısı

Rx5500 xt ryzen 5 1600 af ve 8gb 3200 mhz ram var fortnite da fps limiti sinirsiz ve destansi ayarlarda 80 40 arasi gidip geliyor low ayarlarda 80 90 arasinda gidip geliyor bunu nasil cozerim
Top Bottom