Arama sonuçları: *

1. SerkanK.

Uygun fiyatli iss onerisi

Taahutsuzsuz ve uygun fiyatli vdsl icin iss onerisi verebilirmisiniz. 100 mbitlik tarife alacagim
  2. SerkanK.

Comnet hız değerlerim

2 hafta memleketteydim. Ilk sorun 1 hafta once cikmisti ama dedigim gibi baska sehirdeydim bugun geldigimde kontrol ettim hiz degerlerim bunlar. Beklentim bari en kotu 1 ay icinde cozulmesidir. Youtube instagramda az donmalarla idare edioz bakalim sonumuz ne olacak... Bu arada 1 senelik toplu...
  3. SerkanK.

Yardım Modeme internet gelmiyor

2 modemide denedim. 2sindede internet gösterge ışığı yanmadı. Siyah olan modemin alttaki 2 ışığı yandı. Bu eski modelinde aynı şekil 2 ışığı yandı. Yani 2 modemdede bağlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini arayınca bizde bir sorun yok diyorlar 2.modemi deneyin bir dediler. Ne yapmam lazım.
  4. SerkanK.

Ev internet kutusundaki kablom bu şekilde

Beyler bir kaç kez başlık atı çözüm bulmaya çalışmıştım. Cat 6 kablo değiştirmek gibi. Ev internet kutusundaki kablom aynen bu şekil. Comnet Serkan karakaya olan benimki. Daha önceki konularında snr değeri fln atmıştım. 75 mbite kadar destekleyen ağ 18 i geçmiyordu. Ne önerirsiniz.
  5. SerkanK.

Cat 6 kablo ve modem ayarlari

Beyler binanın internet kutusundan benim daireye kablo çektirmek istiyorum. Cat 6 kablo uygun fiyatlı ne önerirsiniz. Bodrum kat,giriş katı,1.kat ve benim bulunduğum 2. Kat yani toplam 4 kat mesafe var kac metre yeterli olur. Bide modemim asus dsl-ax82 u burdan bir ayar yapabilirmiyim internet...
  6. SerkanK.

Ev interneti icin modem ayarlari ve cat 6 internet kablosu onerisi

Beyler comnet 100 mbit lik tarife aldım 10 ayrı internet saglayisindan kontrol ettigimde 70 mbit alabileceğim söylendi ama ilk hafta 30 mbit aldım sonraki hafta 10 mbit oldu suan destek talebi sonrası direkt 20 mbite yükseldi. Resmen bir destek talebi sonra 2 kat hız artışı oldu! Asus Dsl-ax82u...
  7. SerkanK.

30 mbit olan hızım 10 a düştü

Comnet ilk 3 gün de 30mbit bağlantım varken 1 hafta oldu olmadı 10 mbite düştü sizce nedeni ne olabilir. Comnet 100 mbit tarife aldım. 10 ayrı sağlayıcılar altyapı sorgulamaya 50 ila 75 mbit arası hızı desteklediğini söylediler ama sonuç bu
  8. SerkanK.

Turk telekom cihaz 4.5 uyum degil diyor

S23 ultra ydışı aldım.imei attırdım. Imei cihazları 4.5 g değiller. Fakat telefonum s23 ultra. Cihaz uyumlu değil hatası alıyorum lakin wifi arama ve 4.5 bağlantım açık olmasına rağmen ss de gördüğünüz gibi en fazla 4g+ çekiyor. Türk telekomda 4.5 g yazmıyor 4g mi yazıyor orasınıda anlamadım...
  9. SerkanK.

COMNET iyi mi? Lütfen cevaplayiniz

Netspeed 35 mb pakete 350tl istiyorlar diye iptal ettirdim.Birkaç güne kapanacak ev internetim. Vdsl olarak bir kaç kişi comneti önerdi bana. Fiyatlarida makul geldi. Sorun yaşayan veya yaşamayan varsa yorum yazarlarsa sevinirim.
  10. SerkanK.

Bana uygun bir ev interneti bulabilirmisiniz

Netspeed 35 mb 8 mb İnternete ayda 349 tl ödüyorum. Biraz daha ucuza 100 mblik tarifeler var. Önerilerinizi açığım. Aşağıya altyapı sonuçlarını atıyorum.
  11. SerkanK.

Kampanya varmı bildiginiz

5 den fazla siteden baktım en fazla 70 75 mb vdsl e uygun benim bulunduğum konum. Şuan 35 mb down 8 upload hızım var bana 18 ile 23 arası mb bağlantı hızı geliyor suan. En uygun 100 mbit interneti sağlayan hangi operatörler vardır. Uygun gelirse sizin kodunuzu girerek az kazanç saglayabilirim size.
  12. SerkanK.

Kampanyalı ne var ev internetinde

Netspeed 35 download 11 uploadli tarifeye 368 tl veriyorum. Muhtemelen taahhüt bittiği için bu kadar yükselmiştir. 75 maksimum çekiyor diyorlar internette baktığımda 50 mbit veya 100 mblik dowloadli bir kampanyalı ev internetine geçicem. Öneriniz ne dir
Top Bottom