Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Trading nedir, nasıl öğrenilir?

Bu tarz konu açan var mı diye baktımda göremedim pek. Trading tam olarak nedir, Kazandırır mı, nasıl öğrenilir?
  2. RevenKalr

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

Ben laptopa da kasayada kullandım, laptopta iyi performans verdi, pumpout yapıyor diyorlar ama bilmiyorum açıp bakmadım. Kasada çok bi fark göremedim, stok termal macun vardı normalde. Renderda 2 derece falan düştü heralde
  3. RevenKalr

15.000 tl bütceyle 2.el ve ya 0 laptop önerir misiniz

Ben bu ay 2 tane 3060 lı laptop aldım, birini 18 e birini 21 e aldım. Araştırırsan bulunuyor
  4. RevenKalr

İpadimi bu laptop ile takas etsem kâr eder miyim

Android istemiyorum hocam, normalde ios sevmem ama tabletine bayıldım. Arada 2-3k fark olacaksa hiç takasla uğraşmayayım o zaman, ben 14 e falan satarım diyordum
  5. RevenKalr

O laptop kaça gider peki, ipadide derslerde kullanıyouürum, eğer takasa girersem bi süre sıkıntı olucak dersler açısından
  6. RevenKalr

Sogutucu fan onerisi

Yanlış yazmıştır hocam, ısınıyor demek istemiştir herhalde😅
  7. RevenKalr

Al sat için hocam, yoksa zaten 3060 lı laptop duruyor kenarda. İpad 9 u satsam 8 e 9 a gitmez heralde, bu laptopu alsam 14 e falan okutabilir miyim? Okutursam ipad air alırım 1741586711 Kargoyla gönderim olucak, adamdan her fotoğrafı her testi isterim takas edersem
  8. RevenKalr

Tam okunmuyor ama
  9. RevenKalr

Dostlar biri laptop satıyor ipaf almak için, bende de ipad 9 var takas olur dedi bana. Laptopun ozellikleri, asus tuf f15, i5 10300h, gtx 1650, 16gb ram. Sizce takas etsem kâr a geçermiyim? Kaça satabilirim? Belki ipad air alırım iui fiyattan satilirsa
  10. RevenKalr

RX7600 ikinci elde ne kadar eder?

Valla ben elimdeki her amd kartı şehir içi hızlıca satmıştım, bi deneyeyim bakayım
  11. RevenKalr

8 e koyayim o zaman, buyuk ihtimalle ayn isehir icinden 7-7.5 a gider o zaman 1741533285 nedir 3080 veya ti ın ikinci el piyasası?
  12. RevenKalr

Sapphir Pulse RX7600 8gb 1 yıllık kfg var, ne kadar eder? Editörlük yapıyorum nvidiaya geçmek istiyorum ekran kartı olarak. Bunu satıp üstüne 5-6k ekleyip sıfır veya ikinci el ne alabilirim?
  13. RevenKalr

AM4 için en iyi işlemci

Hocam 1 ay paramı kenara atarım cidden işime yarayacaksa, kasayı dediğiniz fiyata satabilirsem 50-60k arası bir bütçe oluyor
  14. RevenKalr

AM4 için en iyi işlemci

Hangi parçalarla hocam, sadece kasayı satsam ne kadar eder? Laptop lazım onu satamam, sağa sola gittiğimde lazım oluyor
  15. RevenKalr

AM4 için en iyi işlemci

Bütçe sorun değil hocam ama gereksiz harcama yapmak istemiyorum, uygun fiyat performans bakıyorum. Mesela bu sistem işimi görüyor ama ekran kartı nvidia olsa daha işime yarayacak gibi düşünüyorum. Örnek veriyorum 4070s vesaire alırsam evet iyi olur ama 4060-ti da işimi görür mü? O tarz sormak...
  16. RevenKalr

AM4 için en iyi işlemci

Hem Render hem Oyun için en iyi işlemci nedir am4 sokette? Editörlük için ekipman topluyordum, yanımda taşımak için bir laptop aldım. Kasayıda belki güçlendiririm diyorum. Elimde, B450m s2h - rx7600 8gb - R5 5600 4.3ghz 1.2v - 16gb ram li bir kasam var Sizce bu kasada neleri değiştirebilirim...
  17. RevenKalr

Öneri 3060 son driver güncellemesi bozukmu

3060 laptop var bende, geçen bi indirip denedim bi sorun yoktu cs de
  18. RevenKalr

1 Milyon bütçeye araba önerisi

Herkes megane diyor hocam, 2019-2020 1.6 corolla nasıldır
  19. RevenKalr

1 Milyon bütçeye araba önerisi

Dayım alacak diğer ay, maksimum bütçe 1 milyon 200 bin. Sedan olur suv olur, ne önerirsiniz bu bütçeye?
  20. RevenKalr

Max 65k Gaming Laptop Önerisi

Hocam intel eskisi gibi görmüyorum önerilrnlerin cogu amd oluyor, ki 8. nesil amd gayet iyi bence
Top Bottom