Arkadaşlar modemimde 2.4g ve 5g olmak üzere 2 seçenek var ama bilgisayarımda sadece 2.4g gözüküyor ve internetim bu yüzden aşırı yavaş 5g ye de çekmeyi bilmiyorum bir yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar mining nedeniyle ekran kartı stokları az bilen varsa tahmini olarak ne zaman stoklarda görebileceği ekran kartlarını yazar mısınız, Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, VA , IPS , TN ve CURVED , DÜZ monitörler arasında kalıyorum ve karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.( oyun , film , twitch , montaj vb. Aktiviteler için)
bir misafir gelmisti tableti onun yanında unutmuşum ama daha önce de bu oldu o zaman servise vermiştik fakat şuan servis yakınımızda değil evde format falan atılsa olur mu? Ya da ev imkanları ile hal olur mu? çözümunü biliyor musun?
Arkadaşlsr selam yaklaşık 1 gün önce tabletim sorunsuz çalışıyordu fakat bir şey oldu ve arıza çıktı tabletten bildirim sesleri geliyor ekranın dokunmatiği çalışıyor ekranı kaydırıyorum kilit açma sesi geliyor fakat hiçbir şekilde ekranda görüntü yok yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler