Arama sonuçları: *

1. S

Yön tuşum düzgün çalışmıyor

olmadı
  2. S

Yön tuşum düzgün çalışmıyor

tüm yön tuşları düzgün ama mesela bir oyunda sol tuşa basınca karakter sol arkaya doğru gidiyor bu beni çok
  3. S

GTA 5 online giremiyorum.

denedim olmadı 1655662848 kapalı
  4. S

GTA 5 online giremiyorum.

Gta 5 indirdim story mode normal bir şekilde açılıyor ama online moda girmeye çalışırken you have been sign out of social clup hatası veriyor oyunu kapatmam gerekiyor social clupa bağlanamıyorum launcher sildim geri yükledim olmadı vpn açtım denedim olmadı aile profili de değil sunuculardan...
  5. S

Gta 5 Online Giremiyorum

Aynı sorun bende de var giremiyorum aile profilinden dolayı değil vpn ile denedim olmadı eksik dosya yok windows defender da blocklamıyor sunucularda da problem yok çünkü kuzenim girebiliyor
  6. S

Telefon almayı düşünüyorum 2 seçenek arasında kaldım hangisi seçmeliyim?

Telefon almayı düşünüyorum. Samsung Galaxy A21s 64 GB bu telefon ile Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB bu telefon arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi?
  7. S

Bir Ekran kartı buldum. Diğerlerine göre düşük fiyatlı.

Merhabalar. İnternette gezinirken Msi Gtx1650 Super Ventus Xs Oc 4g 128b Hdmi Dvi Dp ekran kartını 1800 TL fiyatına buldum. Sayfada stokta olup olmadığı yazmıyor yada ben göremedim. Gerçek mi değil mi bilemedim. Sayfanın linki...
Top Bottom