Arama sonuçları: *

1. K

Bu laptop alınır mı ?

Oyun performansı konusunda nasıl bir beklentiniz var?
  2. K

Dell g15 için ram takviyesi

Dell g15 ryzen 5600h rx3050 ekran kartlı modeli sipariş ettim. Bu bilgisayara İstanbul içinde ilave 8 GB ram taktırabileceğim servis noktası mevcut mu? Kendim beceremem diye soruyorum. Garanti dahilindd nerede işlem yaptırabilirim?
  3. K

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri Başladı!

Laptop, hazır kasa vs indirimde gören var mı 10 bin TL'ye kadar
  4. K

PC HOCASI MEDAL X2 BELLİ OLDU-- 6999TL

Tam ödeme onay kodunu girdim stok yok dedi. Ya stoklar 150 adet değildi ya da toplu alım yapan oldu. Yine ortada kaldık.
  5. K

Tam ödemeye geçtim stokta yok dedi ☹️
  6. K

Valla zar zor para biriktirdim. Yanına kısmetse indirimde monitör de almayı düşünüyorum Kardeşim inşaat çizimleri, oyun vs gibi işlerde kullanacak. Umarım güzel bir kullanım deneyimi olur.
  7. K

Hali hazırda i3 6100 rx460 8 GB ramli sistemim var. Benim için ne kadar fark olacak bakalım.
  8. K

şuanki donanım fiyatlarını göz önünde bulundurursak bu sistem 7 bin TL bütçesi olan, oyun oynamak isteyen kullanıcıyı mutlu etmez mi ?
  9. K

Mevcut sistemi yükseltme

Herkese merhabalar. Hali hazırda i3 6100 işlemcili, msi rx460 ekran kartlı, gskill aegis 8gb ddr4 2133mhz ramli, 1 tb 7200 rpm hddli ve everestin rhino 432-kpk5 kasası olan sistem mevcut. Ben bu parçalardan ekran kartı kasa hard diski ve mümkünse rami tutarak üzerine yeni bir işlemci ve anakart...
  10. K

mevcut parçalar üzerine takviye

Bilgisi olan dostlar yardımlarınızı bekliyorum.
  11. K

mevcut parçalar üzerine takviye

Herkese merhabalar. Hali hazırda i3 6100 işlemcili, msi rx460 ekran kartlı, gskill aegis 8gb ddr4 2133mhz ramli, 1 tb 7200 rpm hddli ve everestin rhino 432-kpk5 kasası olan sistem mevcut. Ben bu parçalardan ekran kartı kasa hard diski ve mümkünse rami tutarak üzerine yeni bir işlemci ve anakart...
Top Bottom