Arama sonuçları: *

1. jackjones53

Gt2 Sistemde ekranda kırılmalar nedir ?

Arkadaşlar merhaba gta5 oynarken diğer oyunlarda denk gelmedim oyunlarda bazen anlık kitleniyor sonra düzeliyor bir daha olmuyor tek seferlik falan oluyor fakat gta 5 de ayrı bir durum yaşadım home tusuna basıp menüyü açtıgımda videodaki gibi tuhaf cizgiler beliriyor bunun sebebi nedir acaba ama...
  2. jackjones53

Gaming Gen Kıyağı :)

Arkadaşlar merhaba tekrardan biliyorsunuz gt2 sistemi alıp uzun uğraşlar sonucunda sıstemı soruzsuz bır sekılde aldım ve kullanıyorken bugün telefonum çaldı 15:30 gibi bir kargocu kargomun oldugunu ve evde olmadıgımı söyledı bende kendısıne ne kargosu ben bir şey sipariş etmedim kimden gelmiş...
  3. jackjones53

gt2 sistemde ara ara 3-4 saniyelik donmalar yaşayan varmı oyunlarda ?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi anlık drop giriyor mu 3-5 saniye donuyor sonra düzeliyor nadiren oluyor yaşayan var mı bu durumu win11 şuan tam optimize olmadıgından kaynaklı olabilir mi acaba
  4. jackjones53

DA GT2 sistem bu problem nedir ?

Arkadaşlar merhaba alt tab atarken oyuna geçişte farkettim bu ekran kartıyla mı alakalı yoksa monitörle mi baska ekran olmadıgı ıcın test edemedim yada windows 11 le alakalı olabilir mi oyun oynarken bir problemle karşılaşmadım sadece alt tab atarken dikkatimi çekti 6. saniyede belli oluyor
  5. jackjones53

Rgb Fanlardan biri yanmıyor

Gt2 kasa elime ulaştı fakat kasanın ön 3 fanından ortadakinın ışığı yanmıyor ekstra bir kablo mu bağlamak gerekiyordu bunun için yoksa arızalımı sizce
  6. jackjones53

Çözüldü✓ DA / GT2 Yanlış Ürün Gelişmeleri Hakkında

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere ilk stoktan ilk 20dk-30dk ıcınde alanlardan biriyim ve bana diğer stoktaki ürün gelmişti. (Kasayı görür görmez geri sardım sonra çektiğim fotoğraflardan görünce anakartında yanlış olduğunu farkettim diğer şeylere hiç bakmadım bile belki ramler bile yanlıstı)...
  7. jackjones53

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Arkadaşlar merhaba yarım saat önce kargom elime ulaştı fakat benim sipariş ettiğim kasa modeli VENTO VG10F RGB ATX 550W FSP Hyper 550W 80+Bronze Gaming Kasa olması gerekirken bana VENTO VG08FE ATX 1 adet RGB FAN Temperli Cam Gaming Kasa gönderdiler gerçekten sinirden ölücem bu kadar saçmalık...
  8. jackjones53

Kargo Sürecindeki Bu Aşama Nedir ya ? :D

Arkadaşlar nihayet kargom benimde artık yola çıktı bugün saat 11:00 sularında gaming gen vermiş kargoya yarın cumartesi olması sebebiyle kargo takip sisteminden baktığımda Pazartesi teslim edileceği yazıyor O yüzden yarın yurtiçi kargo sanırım 13:00'a kadar calıstıgından kendim ürün ulaşmışsa...
  9. jackjones53

DA / Gt2 Kargosu verilenler ve Teslim Alanlar Hangi İlde Yaşıyor ?

Arkadaşlar merhaba, Ben istanbul beykoz tarafındayım ve hala sipariş kargoya verilmedi ilk stoktan söyleyenlerden biriyim sizler hangi ildesiniz alanlar için merak ettim İlk defa yıllar sonra pc alıyorum tedirgin oldum
  10. jackjones53

GamingGen Sitesi Tamamen Kapandı

Arkadaşlar bende ödemeyi yapanlardan biriyim ve bankadan para cıktı taksitlendirmesini falan yaptım mailime bilgi geldi falan fakat site şuan tamamen gitti işin içinde başka bir şey yoktur umarım topuklamazlar dimi :D
  11. jackjones53

Gaming Gen / DA Sistem Bilgileriniz Başkalarına Gidebiliyor ÖNEMLİ

Arkadaşlar az önce DA nın sitemini gaming gen'den almaya calısıyorum sizler gibi ve biliyorsunuz cok yoğunluk var şuan birisini beni arayıp adres bilgilerinizi girdiğiniz alandaki tüm yazıların ona gittiğini söyledi yogunluktan dolayı sanırım ciddi bir sıkıntı var yazılımsal anlamda haberınız...
Top Bottom