Arama sonuçları: *

1. Deaton

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Yani kişi sınırını bilemiyorum "katıldınız" yazısı yazıyor ve dediğim gibi herhangi bir işlem hacmim yok
  2. Deaton

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Benim hesabım önceden vardı ama hiç işlem yapmamıştım şimdi 100 TL'ye bnb aldım umarım 1-2 güne dediğiniz miktar gelir "katıldınız" yazısını gördüm ve işlem hacmim de 0 usdt idi
  3. Deaton

KTÜ Yazılım Mühendisliği mi ALKÜ Bilgisayar Mühendisliği mi?

Ktü yazılım mühendisliği fakültesi of ta olması of pek gelişmiş bir ilçe değil o yüzden bunu da göz önünde bulundur
  4. Deaton

Yardım MONİTÖR ÖNERİSİ MAX 8K

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-philips-evnia-25m2n3200w-00-24-5-0-5-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,164981426.html?gad_source=1 bunda karar kıldım beyler sizce nasıl ?
  5. Deaton

Sen mi ödicen Iban atarım
  6. Deaton

kapatırım ama bak
  7. Deaton

https://www.hepsiburada.com/aoc-24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-pm-HBC0000374JWQ https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-25-1ms-240hz-fhd-hdr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html bunlar nasıl başka önerisi olan varsa...
  8. Deaton

Sevdiğim kız Afgan çıktı

olmaz
  9. Deaton

Din Kültürü Hocam Dersde Filistin Marşı Açıyor

İlk önce okul idaresine sonra gerekli makamlara şikayetlerinizi iletiniz ve gelişmelerden haberdar ediniz komik olaymış :D
  10. Deaton

Yardım PİL ÖMRÜ GİDEN ORTA DÜZEY OYUN OYNATABİLECEK LAPTOP ÖNERİSİ

link ile önerilerini belirtebilirsin sevinirim
  11. Deaton

Yardım PİL ÖMRÜ GİDEN ORTA DÜZEY OYUN OYNATABİLECEK LAPTOP ÖNERİSİ

Beyler selamlar pil süresi uzun ayakta kalabilecek ve orta düzey oyunlar oynatıcak 20k 35k arası laptop önerir misiniz
  12. Deaton

Bu Oyunun Adı Nedir?

Robocraft ?
  13. Deaton

Evimde Suriyeli Kız Var

Operasyon çekiliyor beyler yemeyin
  14. Deaton

Filistin'e yeni bir savaş daha ilan edildi..! terörist israil...

Bu çıkarımın hangi argümana dayanmakta elinde somut olarak ne var adamların bayrakları bile osmanlı düşmanlığı ile yapıldı senelerdir her türlü hakarette bulundular 2 tarafta umrumda değil ama onlar ne kardeşimiz ne dostumuz böyle bir saçmalık yok
  15. Deaton

Dayak yiyeceğim yardım edin

ya da nakil almak gibi bir çözüm hayatınızda daha sonra böyle insanlarla karşılaştığınızda nasıl çözümle sonuçlandıracaksınız veya okuldaki kişiler size bu kadar kafayı taktıysa ve olayı abilerine yani okul dışına taşıyorsa sizi bulamayacak mı yine
  16. Deaton

Hocam bu kadar irdeleyen adam sizi aynı şehirdeki başka okulda bulursa ne yapacaksınız 1696699962 yine mi nakil aldıracaksınız
  17. Deaton

Hocam 1 seçeneğinizde canınıza tak ediyorlar öbüründe kazandığınız okulda okuma hakkınızı gasp etmiş oluyorlar aralarında bir fark yok bu hayat böyle bitmez maalesef ama sizin seçiminiz
  18. Deaton

E hocam sizin canınız böyle yobazların eğitim hayatlarından daha kıymetli bunlar eğitim alsa ne olucak almasa ne olucak anlattığınıza göre günün sonunda serseri olacaklar sizin kendi can sağlığınızı korumanız burada daha önemli
  19. Deaton

Hocam tamam işte siz bu gerçekleri biliyorsunuz kimlerin sorumlu olabileceğini biliyorsunuz birine şikayet etmeseniz o bıçağı gene takmayacakları ne malum ?
Top Bottom