Arama sonuçları: *

1. İ

RX 6500 XT Alınır mı?

aynı zamanda 6600de alabilirim o nasıl bilen var mıdır?
  2. İ

RX 6500 XT Alınır mı?

teşekkürler hocam bir bakacağım 1658008011 render yapacağımdan değil zaten yapsamda ufak tefek şeyler olur sanıırm o yüzden sıkıntı çıkmaz sanırım. Forumda dolaşırken bir kaç kişi yayın açılmadığını söyledi o yüzden sordum.
  3. İ

RX 6500 XT Alınır mı?

yani büyük bir render işim olmaz sanırım yayın yapacağımı zannetmiyorum ki yapsam da ona bir çözüm vardır illa. Onun dışında bir problem yaşamam sanırım 1658006349 Teşekkürler.
  4. İ

RX 6500 XT Alınır mı?

Selamlar iyi günler. Bundan 1.5 2 yıl önce bir sistem topladım ryzen 3100, anakartımı hatırlamıyorum, 16gb ram, 500W psu aldım yanına RX580 ekran kartı aldım 0 diye satılan kart miningde kullanılmış ve ölü durumdaydı ne müşteri hizmetlerinden ne tüketici hakem heyetinden istediğim desteği...
  5. İ

Bu dolandırıclara irtibat etmeyin (EPA TEKNOLOJİ)

Önce Epanın müşteri hizmetlerini aradım iade işlemi yapmak isteyince yüzüme kapadılar başka numaradan arayıp müşteri hizmetlerini arayınca açtılar konuştuk. N11le görüştüm halletceklerini söyledir fakat hiçbir şekilde güvenmiyorum ve şu an teketici hakem heyetine başvurdum
  6. İ

Bu dolandırıclara irtibat etmeyin (EPA TEKNOLOJİ)

selamlar iyi günler geçenlerde ekran kartımda sıkıntı çıktığını buraya yazmıştım bu yüzden iade ettiğimide eklmeiştim her neyse 15 gün boyunca koşulsuz iade hakkım olmasına reğmen iade talebim reddeldi bunun üzerine internette bir kaç araştırma yaptıktan sonra aldığım mağazanın (EPA TEKNOLOJİ)...
  7. İ

RX580 mi daha iyi GTX1650Smi

2 3 gün önce yine bir konu açmıştım saphire RX580nin ne kadar kötü olduğunu ve iade etmek zorunda kaldığımı yazmıştım. Şu an amd 5600 5700 ekran kartını kullanıyorum yeni ekran kartı alacağım RX580 MSİ veya ASUS mu alayım yoksa GTX1650S mi emin olamadım sormak istedim
  8. İ

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

hocam Rx580 msi veya asus mu alayım yoksa 1650s mi emin olamadım
  9. İ

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

ekran kartını iade etmeye karar verdim 1400 TL'ye alabileceğim ne var sizce?
  10. İ

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

1350 TL'ye aldım 1600115674 uv ne tam olarak bilmiyorum
  11. İ

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

iadesi var göndermek istiyorum ama aileme nasıl bir açıklama yapıcağımı bilmiyorum geçenlerde işlemciyi gönderirken biraz sıkıntı çıkardılar
  12. İ

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

Geçen günlerde işlemcim ve ekran kartım arasında ki darboğazdan bahsetmiştim bugünse ekran kartımda sıkıntı yaşıyorum. Ekran karıtm saphire rx580 ve aşırı derecede leş bir soğutması var devamlı olarak oyunlardayken ekran kartı kendini kapatıyor nasıl düzeltebilirm
  13. İ

rx580 ekran kartına alabileceğim en ucuz işlemci nedir? -ACİL-

aslında rx570 alıcaktım o yüzden 3200 aldım fakat rx580 indirime girince onu alma kararı aldım internette 3200 destekler diyordu fakat fark edilir şekilde performans düşüşü gördüm
  14. İ

rx580 ekran kartına alabileceğim en ucuz işlemci nedir? -ACİL-

ryzen 3 3200g işlemci, 16gb ram, b450m anakart, 500w psu ve rx580 4gb ekran kartı aldım fakat tam performans alamıyorum bu yüzden işlemciyi iade edip yeni bir işlemci almak istiyorum şu an 800 lira var kalan parayı biriktirip alacağım. Hem ucuz hem de 580ni besliyebilecek işlemci hangisi
Top Bottom