Arama sonuçları: *

1. _BeriC_

Artcis Nova 7 ses yok

Yeni bir kulaklığa geçtim. Arctis Nova 7 aldım ve şu an bilgisayarımda kablolu kullanmak istediğim için direkt olarak sağ bölmeye Type-C bağlantısını taktım uygulamayı da indirdim ama ses yok şu an. Ne yapmam lazım?
  2. _BeriC_

Steelseries Artics 7 vs 9

Artics 9 4250 TL iken Artics 7 4000 TL arada 250 TL fark var çok bir şey değil. Ama özellik konusunda Artics 7 birçok konuda 9'a göre daha iyi olmasına rağmen bir alt segmenti olmasının sebebini tam anlayamadım. hangisini almalıyım?
  3. _BeriC_

Rampage RM-W1 FURY nasıl?

yani özellik olarak iyi wireless ve mikrofon çıkar-tak ama yorumları genel olarak olumsuz bu kulaklığın eksileri ve artıları ne?
  4. _BeriC_

Hangi Steelseries modelini almalıyım

Wireles bir model almayı planlıyorum max 5k amacım; dizi-film izlemek, konu anlatım videosu izlemek, sporda kullanmak ve oyunda kullanmak içerik olarak batarya yerine ses kalitesi (oyunlarda veya dinlemek için) sonraki planda ise mikrofonu hangi model ideal?
  5. _BeriC_

Format sonrası ses sorunu

Format attıktan birkaç dk sonra Realtek ses stuio kendini yükledi fakat kulaklığımın kablosu kasaya takılı olmasına rağmen sesi şuan monitörden alıyorum
Top Bottom