Arama sonuçları: *

1. S

Valorant Mail Değişen Derecesiz Hesap

Alma sebebin ne ki hesapta çok skin mi var ?
  2. S

Yardım Monitör tutucu kullananlardan yardım

Malesef bilmiyorum .Forumdaki konulara baktınmı burada almak isteyenler vardı onlara özelden ulaş onlar ölçü verebilir sana.
  3. S

4 cm sağlıklı tutmaz ayağı , monitör için masanda panç ile açılmış delik yok ise profilin ön tarafından olacak şekilde bir delik açtırmak zorunda kalacaksın.
  4. S

Takacağın bölgede masa ile alakalı klapa yada kablo kanalımı var ?
  5. S

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Eyvallah dediğin gibi yapayım herşeyi tekrar tekrar yüklemekten kurtulmak istiyorum.
  6. S

Peki kardeşim ben 1 t lik yeni ssd alsam sistemi ona kursam oyunlar ve uyhulamalar için 2 t ssd yi kullansam , sonrasında tekrar format attığımda sadece sistemin olduğu 1 t lik ssd ye format attığımda temiz format olurmu ?
  7. S

Arkadaşlar Şuan halihazırda 2 t m2 ssd mevcut. Ben pc ye her format atmak istediğimde oyynları ve uygulamaları tekrar yüklemek artık canımı sıkıyor. Konuya tam hakim olmadığım için sizden yardım rica ediyorum bu konuda ne yapmalıyım ? 1730313405 Yokmu yardım edebilecek kimse
  8. S

Valorant ve Diğer Oyunlarda Yıllardır Gecikme Sorunu

Peki sonuç ne nasıl dı ?
  9. S

Pekala ozaman bi internet kafeye gidip orada deneyimlesen?
  10. S

Oyun oynarken koltuk ayarı çok çok önemli masaya kolunu koyduğunda le şeklinde dümdüz olmalı bununla alakalı yt de video vardı sanırım ayrıca ışıkla alakalı gözleriniz yorulma yaşıyor olabilir mavi ışık filtresini gece gündüz kullanabilirsin. Kullandığın interneti evde tv ve mobil olarak...
  11. S

⚫⚪ Beşiktaş - Galatasaray 🟡🔴 28.10.24 Anket!

Bak sen hala konunun ne olduğunun farkında değilsin. Bilale anlatır gibi anlatayım sana , gs lı arkadaş herzaman olduğu gibi yine gs kazanacak yazmış , buna istinaden arkadaşa bunun herzaman olmadığını hatırlattık ki son maçı ağır kaybettiniz, ama sen bir güreş sevdasına tutuldun araya girdin...
  12. S

5-0 yanında 2-1 baya ezzzzz 😂
  13. S

Öneri İşlemci tavsiyesi Amd?

Kırılmadıysa düzeltebilirsin rotring kalem ile bi mercek varsa denebilir. Tabi önce bi tamirciden fiyat alın uygun olmazsa siz deneyin.
  14. S

Cehaletle savaşı kim kazanmış ki ben kazanayım. Haydi yallah sana seviye düşüyor gitgide.
  15. S

Ya sen şakamısın arkadaşım bahaneleri üreten sensin yok şöyle yok böyle diyen sensin , konunun senle alakası yok uzatan sensin, 5 sıfır yenildiniz kardeşim önce şunu bi kabullen yahu 😂
  16. S

Bu beşiktaşın problemimi 😂😂😂
  17. S

Ben değil gs arkadaş zannediyorki her maç kazanıyorsunuz , bende size son maçı hatırlattım öyle olmadığını bu işlerin 😂
  18. S

Kardeşim sen konuyu neden saptırıyorsun herzaman olduğu gibi olmuyor öylemi değilmi ? Bu maçı da yenilirsen ne olur yenersen ne olur ki , burada büyük lokma ye büyük konuşma , yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı yok bilmem ne , gerek yok böyle çekiştirmeye.
  19. S

Kardeşim bunlar olasılık beşiktaş hazırmıydı ? yenersin yenilirsin ama yazmadan önce bi mazine bakacaksın çok uzak değil son maç 5 yemişssin , her zaman olduğu gibi olmuyormuş bu işler demekki.
  20. S

Son 5 sıfırlık maç gibi mi 😂
Top Bottom