Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

Adobe indesign ve Photoshop programları için ücretsiz korsan site

Kural böyle kanka. https://forum.donanimarsivi.com/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/ 14. Madde
  2. Berk Atmaca

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Ne diyon birader? Kapa çeneni kafanda kask kırmayım. Hakaret edilince susmalısınız demedim. Lafı tokadı basacağım yerinle anlama. Herkesin kutsalı kendine. Belli ki soruları soran bu tür şeyleri anlayamıyor. Sen balığa ağaca tırman diyebilir misin hesabı oluyor. Sen bunla alay etsen bile...
  3. Berk Atmaca

Adobe indesign ve Photoshop programları için ücretsiz korsan site

Korsan paylaşım yasak kanka. Burada bulamazsın.
  4. Berk Atmaca

Bu kadar kültürlü görünmeye çalışıp, milletle alay edip, sana tepki gösterilince yüz yüzeye çağıracak kadar acizsin. Otur evinde adam gibi millete salça olma.
  5. Berk Atmaca

İnsanları küçümseyerek cevap verdiğin için o tokadı sana basmak lazım. Kapa çeneni insanları fazla yargılama. Sorular saçma veya değil ne önemi var? Rahatsız olduysan girme konuya, okuma cevapları. Bu kadar basit.
  6. Berk Atmaca

F1 stop fren çakar lambası yasakmı ?

Çakar yasak. Ben 2 aydır kullanıyorum bir şey olmadı ama olmayacağının garantisi yok. Ha bendekisi 4-5 kere çakıp sabit yanıyor sonra.
  7. Berk Atmaca

Evrim bir GERÇEKTİR.

Az araştır be gülüm. Aşağılamadan fikir alış verişi yapın be yeter sizin gibilerden çektiğimiz. En ufak bir fikir ayrılığında karşı fikre sahip insanları aşağılama küçük görme davranışı sergiliyonuz. Neden? Bak adam sana cevabını nasılda verdi. Gerek kendi araştırdı gerek yapay zekadan yardım...
  8. Berk Atmaca

Google görseller güvenilir mi ?

sağ tık > görseli yeni sekmede görüntüle > sağ tık > farklı kaydet Bunu yaparken dosya uzantısına bakarak kaydet. JPG veya PNG olmalı. jpeg vs de oluyor işte veya hiç uğraşmak istemiyorsan kopyala de photoshop programında ctrl + v'ye basarsan yapıştırır. (adobe de böyle)
  9. Berk Atmaca

🔥İndirim VOLTA VSX 24.990 TL (Ehliyetsiz Kullanılabiliyor)

Buna bi GARA BEYİN takacan abboovvvv
  10. Berk Atmaca

Evrende herşeyin rastgele olması

kardesim benim bir inancın var çok iyi bir şey kendine göre doğru olan yoldan gitmek istiyorsun bunu anlayabiliyorum. dine yönelmek seni iyi yapmaz kötüde yapmaz. inancını baskalarına kanıtlamana gerek yok. sana tavsiyem dinini, paylaştığın videolar gibi yerlerden öğrenmek yerine git kendi...
  11. Berk Atmaca

Ben gidiyom ya geçenki reis gelsin. Bugün sarmadı.
  12. Berk Atmaca

Yani mesele o, adam müslüman. Cezalarını çekip cennete gidecek elbette. Neden? İmanı var. Ama diğer senaryoda adam iyi fakat müslüman değil. Cehennemde sonsuz azap çekmesi mantıksız. Ya da şöyle bi senaryo daha oluşturalım. İyilik meleğinden hallince bir eleman düşün ama adam ateist, sonsuz...
  13. Berk Atmaca

Kanka ben şunu öğrenmek istiyorum; ben farklı bir dine mensup bir ailede doğsam ve hayatım boyunca iyi bir insan olsam ama müslüman olmasam iman etmesem. Bunun sonucu ahirette cehennem olmuyor mu? Ayette bahsedilen şey bir başkasının günahlarını bizim çekmeyeceğimizi anlatıyor.
  14. Berk Atmaca

Reis mesele örnek vermekle anlatmak değil, mesele anlamak istemeyen kitle veya karşı görüşü küçük görme yoksa on numara konuşulur
  15. Berk Atmaca

Abi dur bi sen ya :D
  16. Berk Atmaca

Allahı'ı kim yarattı? Zaten vardı. Evreni kim yarattı? Allah. Evrende zaten vardı şeklinde olamaz mı peki?
  17. Berk Atmaca

Doğrusu ne peki?
  18. Berk Atmaca

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? Hadi bunuda cevaplayın hadi!!
  19. Berk Atmaca

Bunun cevabını verebilecek birisi var mı?
Top Bottom