Arama sonuçları: *

1. T

Çukurova Üniversitesine Deprem Kontenjanı Ile Girebilir Miyim

Merhaba arkadaşlar ben yks de 56 bin sıralama yaptım Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ikinci öğretimde 56 bin ile kapatmış deprem kontenjanı ile girebilir miyim yorum ve görüşlerinizi almak istiyorum (Adanalıyım)
  2. T

gta 5 de buga giriyorum kafes icinde

Sıkıntı yapma aynısı banada oldu sonra anabacı sövdüm oy Merak etme aynısı bana da oldu sinirlendim sonra oyundan çıktım😂 aradan 1 gün geçti oyuna giremedim nasıl halledecem filan desim baya tavsiye aldım bazıları gg dedi yeni karakter filan aç dedi baya tavsiye geldi ama hacker yapıyor bunları...
  3. T

Yardım Gta 5 pc hacker sorunu

İyi tavsiye kafesleri nasıl koyuyorlarsa artık heist girdiğimizde bile kafesler sokaklarda bile var bu tavsiyeyi bu sorunu yaşayan kişilere anlatırım
  4. T

Evet düzeldi sizin tavsiyeleri yapacaktım 1 gün oyuna girmedim oyuna girip eve baktığımda evde kafes kalmamıştı.
  5. T

Fr Saol yardımın için yazacam bütğn yorumlara nerden yardım alırsam kardır. Hikaye modunu yeniden başlattım belki düzelir diye baya ilerlememe rağmen sonra bi düzeldi dedim haritada ilerleyebiliyorum siyah ekrab gelmiyor esc ye bastım sonra fare gözüktü haritayı yaklaştırmak için haritaya...
  6. T

Oyun açılıyor bu konuyu hallettim kafes sorununu fakat hiçkimsede olmayan sadece vende olan bir sorun daha var oyun açılıyır güzel online mode hikaye mod farketmez giriyorum oyun açıldığı anda siyah ekran giriyor esc ye bastığımda oyundan ses geliyor sonra yön tuşu olarak ➡ tuşuna bastığımda...
  7. T

Kanka çok saol işlemi sonlandır dedim de ortadan kayboldu gta.exe sonlandırdım bulamıyorum şu an ne yapmam lazım işlemi sonlandırdım bulamıyorum yeniden işlemi başlatmak için
  8. T

Dostlar tam sizin dediklerinizi yapacaktım düzelmiş bana yardım ettiğiniz için saolun
  9. T

Saolun denicem denedikten sonra önce ve sonraki halinin fotosunu atarım
  10. T

Denicem çok sağolun oyundayken online bölümüne geldiğimde başka sunucuya atan tuş var ona basmıştım başka sunucuya girip hine evime baktığımda hala evde kafesler vardı. Bide sizin dediğüniz işlemi yaptığımda gta 5 deki ilerlemem yok olmicak dimi 1595241912 👍
  11. T

Roket derken hocam evde silah çıkartamıyorum hani eve girerken sibematik giriş oluyor kapıyı açtığım anda evin dışarısında ve evimin içinde bissürü kafes var bemde kafesin içimdeyim hareket edemiyorum
  12. T

Naptın sen ya :D 400 level ve yukarısı herhalde :D
  13. T

Denicem inş olur 1595240930 Epic gamesden indirdim 1 milyon da geldi o evi aldım 1milyonda boşuna gitti:D evde intihar et diyer bi arkadaş var onu denicem olmaz ise senin dediğin gibi yeni karakter oluşturacağım
  14. T

Merhabalar ben gta 5 indirdim yakın zamanlarda fakat bu hacker kardeşlerimiz benim evimin her yerine kafes koymuş. (Benim evime girdiğinden haberim yok ve ben hiçkimseyi evime almadım.) Evimde hiç biyerde dolaşamıyorum çıkış kapısında durabiliyorom sadece bana geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Top Bottom