Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ F710 alacağım başka öneriniz varmı ?

yani ortalama çok kullanmazsan 1 ay götürür
  2. C

Monitörde bi soluma var

ekte görüldüğü üzere AOC 34" CU34G2XP/BK model monitörümde durduk yere oluşan bi soluma mevcut oyun oynarken farkettim. Sizce sorun neyden kaynaklandı? servise götürsem kullanıcı hatası derler mi? yardımcı olur musunuz teşekkürler. (Olduktan sonra daha kullanmadım belki sorun büyür diye) (gri...
  3. C

Çözüldü✓ F710 alacağım başka öneriniz varmı ?

kanka bende f710 kullanıyorum genelde asetto corsa oynuyorum ama diğer oyunlarda da gerçekten hissiyatlı bi kol tutuş hissi falan f310'a göre güzel. f710'da 2 motor var daha hissiyatlı olsun istiyorsan xbox kolu alabilirsin 4 motorlu ama onların fiyatı 3-4k falan. 1500 tl'ye alabilceğin en fp...
  4. C

Steamda sorun var? yardımcı olur musunuz?

Instagram gibi erişim kısıtlaması getirilmesinde ne oluyorsa olsun
  5. C

Steamda sorun var? yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar steam gidip gidip geliyor sorun sadece bende mi var? bilginiz var mı herhangi bir bakım çalışması mı var yoksa?
  6. C

Yardım Arkadaşlar bende AMD Ryzen 5 7500f var hava soğutucusu lazim

bende Thermalright Assassin King 120 modeli var işlemcimin 60 derece üstüne çıktığını görmedim onunda gayet iyi soğutacağını düşünüyorum. (işlemciler aynı)
  7. C

Soundbar'ı bilgisayara bağlamak istiyorum

Arkadaşlar merhaba,ben bi soundbar aldım bilgisayara bağlamak istiyorum ancak anakartımda optik ses çıkışı yok ve bağlayamıyorum normalde bu modelde hdmi çıkışı var biliyordum ama yokmuş sadece optik ve bluetooth ile çıkışı var soundbar'ın markası samsung HW-C450 anakartımın modeli B620M-R çok...
Top Bottom