Arama sonuçları: *

1. Y

farklı social a club bağlı gta yı kendi hesabıma nasıl bağlarım

merhaba arkadaşlar gta yı ilk aldığım zaman bilgisayarım olmadığı için kuzenime verdim ve kendi social club hesabına bağlamış bende şimdi kendi hesabıma bağlamak istiyorum bunun nasıl yapabilirim
  2. Y

1tb m2 ssd önerisi yaparmısınız

senin dediğini şuan alma imkanım pek yok ama şöyle bi ssd buldum bu benim anakartıma uyumlumudur ve güzelmidir almamı önerirmisin https://www.hepsiburada.com/adata-legend-850-lite-1tb-okuma-5000-yazma-3200-mb-s-pcie-gen4x4-m-2-nvme-ssd-p-HBCV00004F7VK5?magaza=GarajOnline
  3. Y

1tb m2 ssd önerisi yaparmısınız

merhaba arkadaşlar yeni bir ssd almam gerekiyor ve bütçem 2000 tl belki bi 500 daha üstüne koyabilirim bana güzel f/p bir m2 ssd önerir misiniz? bu arada donanımdan pek anlamam o yüzden bu anakarta uyacak bişeyler önerirseniz sevinirim...
  4. Y

türknet internet alt yapı sorgulamada gösteren interneti net veriyormu

cevabınız için teşekkürler bi sorum daha var ben türk telekomdan çıkmak için ne kadar vereceğimi nasıl öğrenebilirim türk net 240 TL ye kadar ödüyomuş fazla para çıkarsa anlaşma bitince türk net e geçicem
  5. Y

cevabınız için teşekkürler bi sorum daha var ben türk telekomdan çıkmak için ne kadar vereceğimi nasıl öğrenebilirim türk net 240 tl ye kadar ödüyomuş fazla para çıkarsa anlaşma bitince türk net e geçicem
  6. Y

arkadaşlar öncelikle selam türk telekom kullanıcısıyım ve 10 mb internet kullana biliyorum çok az olduğu için bundan sıkıldım ve başka bi internet sağlayıcısına türknet e baktım ve adresimi sorgulattım ve böyle bi sonuç çıktı bu internetin ne kadarını alabilirim veya hepsini verirlermi . hızın...
  7. Y

türk telekom internet sorunu

bu türk telekom ne saçma bi şey ya ulan adamları 3 kere çağırdık geldiler baktılar ettiler hep geçici çözüm buldular gelenler kablolarda sıkıntı var dediler kablo değiştirmeye ne gelen var ne giden şimdide şaka gibi aldığım hıza bakın ben bunlara daha ne yapabilirim durumu böyle olupta çözen varmı .
  8. Y

apex legend bulanık etrafı bulanık görme

beyler sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler
  9. Y

apex legend bulanık etrafı bulanık görme

merhaba arkadaşlar apex oynayayım dedim de ekran çok bulanık gözüküyor nasıl düzeltebilirim oyanyan varsa ayarlarını paylaşırmı ?
  10. Y

epic gamese bağladığım social club hesabını nasıl bulabilirim

arkadaşlar be epic games hesabını bilgisayarım olmadığı için kuzenime vermiştim ve şimdi bilgisayar aldım ve gta ya girmeye çalıştım ama ikimizde social club hesabını bilmiyoruz ve bü yüzden oyunu oyanyamıyoruz bunun bi çözümü varmıdır
  11. Y

gta v verification nasıl yapılır acil yardım

denedim bu çıkıyor silmekte istemiyorum yaklaşık 2 günde indi inş çözeriz ya valla senide çok darlıyomuş gibi hissediyorum kusura bakma 1693592695 doğrulama yapıyorum şimdi bide onu deniyecem
  12. Y

sadece 1 tane 1693590116 benim bilgisayar yokken kuzen oynuyodu o kendi gamili ile açtımı diya baktım onunda yok ama beni social club hesabı gözüküyodu
  13. Y

kusura bakma senide yoruyorum da bu seferde böyle oluyo grand thef auto v'yi farklı bir sosyal kulüp kullanıcısına bağlı bir epic games hesabından başlatıyorsunuz, devam etmek için rock star games başlatıcısından çıkış yapmanız ve farklı bir sosyal kulüp kullanıcısı ile giriş yapmanız gerekiyor...
  14. Y

aga şimdide bu çıktı bu ne anlama geliyo çeviri yaptım ama bişey anlamadım bunun çözümünü biliyormusun
  15. Y

arkadaşlar bunu kolay bi şekilde nasıl geçerim 1 kere geçebildim sadece ondada doğrulama sunucusu hata veriyor dedei olmadı çıldıracam 2 gündür inmesini bekliyorum zaten
  16. Y

arkadaşlar hangi mönitörü almalıyım?

https://www.trendyol.com/msi/23-6-pro-mp242c-curved-1500r-1920x1080-fhd-va-75hz-anti-glare-monitor-p-346729710?boutiqueId=61&merchantId=105378&filterOverPriceListings=false&sav=true https://www.hepsiburada.com/samsung-ls27c312eauxuf-27-full-hd-75hz-freesync-ips-essential-monitor-pm-HBC000040I16Q
  17. Y

pc toplama hakkında fikir danışma

şuan belli bi bütçem yok ama ekrankartsız 5 veya 6 k max
Top Bottom