Arama sonuçları: *

1. A

A320m S2H Anakart GM11 RX kasaya uyar mı?

Benimde eski kasama takılı şuan anakart. Bu vida yerleri falan tam denk gelir mi ondan şüphe ettim.
  2. A

A320m S2H Anakart GM11 RX kasaya uyar mı?

Game Master R11 Atx Bu kasayı almayı düşünüyorum. Gigabyte a320m s2h Anakarta uyumlu mudur acaba?
  3. A

Rtx 4060 ve Ryzen 5 5500 sistem için Psu ve Kasa önerisi

2000-2500 TL kasa için bütçem var. Tabi bu fiyata kaliteli bir kasa almak mümkün mü pek bilgim yok. 1719397686 Sadece ekran karti ve işlemci 14000 TL civarı yapıyor bu sistem de çok uygunmuş aslında.
  4. A

Evet işlemciyi 5600 yapabilirim ama güç kaynağı da eklersek bütçemi zorluyor biraz o yüzden kararsız kaldım.
  5. A

Tamam o zaman hocam PSU için ayırdığım parayla işlemciyi 5600 olarak alabilirim. Bir tek kasa eksiğim oluyor bakalım öneri gelirse alacağım :).
  6. A

İyi günler arkadaşlar. Sistemime Rtx 4060 ve ryzen 5 5500 alacağım. Sizlere sormak istediğim elimde aere cool 500w güç kaynağı mevcut. Bu sisteme yeterli gelir mi? Yeterliyse boştan yere PSU için para vermek istemiyorum. Anakartıma uygun, şık bir kasa önerisi bekliyorum. 2000-2500 TL civarında...
  7. A

RTX 4060 ve Ryzen 5 5500 Alınır mı?

Teşekkürler o zaman 5600 almaya karar verdim. Kasada 3 tane fan var hava akışı fena değil. İşlemcinin stok fan olayını da denerim yetersiz kalırsa onu da hallederim.
  8. A

SSD alacağım. Şuan ekran kartı ve işlemci alayım diyorum. 1-2 ay içerisinde SSD eklemiş olurum sisteme. 5500 ve 5600 arasında çok performans farkı yaşar mıyım acaba. Aralarında 1000 TL fiyat farkı var.
  9. A

Merhaba. Şuan ki sistemime ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum. 14000 TL bütçem var. Bu bütçeye göre RTX 4060 ve Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa onları da önerebilir misiniz? Birde güç kaynağım bu ekran kartı için yeterli olur mu? Gigabyte A320M S2H AMD Ryzen 3...
  10. A

1000 TL Klavye Önerisi

Doğru vergisi varmış. Peki bu fiyata değer mi? Sorun değil 300 TL ekleyebilirim.
  11. A

1000 TL Klavye Önerisi

Merhaba küçük bir oyuncu klavyesi arıyorum. Araştırdığım kadarıyla 1000 TL bütçede Ajazz AK873 bu klavyeyi buldum ve hoşuma gitti. Sizce alınır mı? Tek gördüğüm olumsuz yorum yay sesleri çıkartıyor diyorlar. Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
  12. A

Frekans menzil dışı hatası

Bugün özel çözünürlük denerken yanlışlık yaptım yüksek bir değer girdim. Görüntü tamamen gitti sadece frekans menzil dışı hatası alıyorum. Bilgisayarı güvenli modda açamadım bir türlü. F8 veya F5 tuşlarına pc açılır açılmaz basılı tutuyorum ama frekans menzil dışı diyor hiçbir şey gözükmüyor...
  13. A

Mousepad önerisi yapabilirmisiniz ?

Ben 1 hafta önce beyaz olan klasse mouse pad aldım. Gayet memnunum. Fare rahat kayıyor, masada kayma vs. yapmıyor. Ama boyut olarak büyük ben birazını klavyenin altına koydum. Bu markanın farklı modellerini bulursanız bakabilirsiniz.
  14. A

200 TL mouse önerisi

6, 7 gün önce Amazon'dan omen vector essential fare aldım. Dün çift tıklama yapmaya başladı o yüzden iade edeceğim. Elim orta boy ve fingertip tutuyorum. Aslında ilk başta Omen biraz büyük gelmişti ama sonradan alıştım. Şu an idarelik A4 tech OP620d kullanıyorum ve elime biraz küçük geldi...
  15. A

Kasaya dokununca elektrik kıvılcımı çıkması

Sorunun kaynağı evin topraklama olmamasıymış arkadaşlar. Her odada elektrik kaçağı oluyor fakat kasayı mutfağa taktığımda herhangi elektrik kaçağı vs. olmuyor normal şekilde çalışıyor. Yani PSU veya kasada bir sorun yok. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa evinizde, prizinizde topraklama var mı...
  16. A

Kasanın sadece güç kablosunu taktığımda güç kaynağının güç tuşu kapalı olduğu halde kontrol kalemiyle baktığımda bütün vidalardan, kablosunu söktüğüm HDD'den bile ışık yanıyor.
  17. A

Buraya değdirince sürekli ışığı yanıyor normal mi? PSU da yanmadı. Bir kerede kasanın sağ kapağına değdirince saniyelik yandı. 1642679382 Başka sorun olan cihaz yok.
  18. A

PSU üst tarafta takılı kasa eski olduğu için. Güç kaynağının yanına-altına tutsam olur mu?
  19. A

Arkadaşlar ilk kendi üzerimde ki statik elektriği atmak için toprak elledim, duşa girdim vs. daha sonra güç tuşuna uzun süre basılı tutup kaliteli bir prize de taktım. Bu arada şuan metal bir şeylere değdiğimde elektrik çarpmıyor. Sanırım kasadan elektrik çarpınca elektrik almıştım. Sonuç aynı...
  20. A

Şimdi bazanın altını açıyordum demir kısmına değince gene elektrik çarptı sorun bendeymiş o zaman. Ben gene de prizi güç kablolarını değiştireyim.
Top Bottom