Tüm gün uyumadim bunu bekledim link geldiği gibi girdim stok yok hile hurda botlarla aliyo insanlar yazik ya hakkımı helal etmiyorum hakkindan fazlasini alana
Ben sadece söyledim bana öyle dedi çalışanlar belkide gizli kalması lazim video yayinlanana kadar ondan demediler belkide pazar günü dagitilacak ellerine daha gelmedi haberleri yok
Sistem internet uzerinden satilcakmis itopyaya sabahin köründe gittim sordum bizimle anlaşma yapilmadi sistem bize gelmicek dedi internet üzerinden olur dedi
İlk defa güzel bir sistem alma şansım var ve güzel bişey almak istiyorum sorum şudur
Sistem çıkarsa sizce nerde çıkar internettemi satış bayisindemi çünkü sabah erkenden kalkıp itopya ya gidip ayirtmayi düşünüyorum boşa gitmiyim fikir verin
İnternetten satılınca 1 kişi 1den fazla alabiliyo veya farklı hesaplardan bircok kez aliyo sonra satiyo bunu engellemek için önceki sistemi itopya ya getirdi abdullah abi bundada öyle yapar mı dedim
Önceki sistemde itopyadan alınıyordu bundada aynısı olur bence al satcilari engellemek için
1675468257
Pek bilgim yok ama i3 12100f nasıl bu sisteme yeterlimi