Arama sonuçları: *

1. M

Türkiye'de kaç tane istibarat teskilati var?

Türkiye'de en aktif istibarat teskilati mit ama mitten daha farklı istibarat teskilatlari var mı bı yerde okudum polis jandarma hepsinin ayrı ayrı olduğu yazıyı daha varmi
  2. M

120 fps destekleyen telefonlar

Peki poco f 6 vs x7 pro hangisi
  3. M

120 fps destekleyen telefonlar

120 fps destekleyen Xiaomi poco yada diger markalar ama Xiaomi poco olsa daha iyi butce 25 bin onerilerinizi bekliyorum
  4. M

Yatirim danismani olmak icin hangi bolum okunmali

Bazilari isletme bolumude okunurmu
  5. M

Yatirim danismani olmak icin hangi bolum okunmali

1- Yatirimci ,borsaci ekonomist veya yatirim danismani tabi programlara katilmak istiyorum sizce hangi bolum okunmali yapay zeka iktisat dedi ama yatirimci ve yatirim danismanlarinin yuzden kirka yakinani isletme okumus kisiler sizce hangisi okunmali 2- okuyacamgim bolum ingilizce ama...
  6. M

Iphone 13 Alınır mı?

Abime Telefon aratiriyoruz iphone 13 bulduk bir tane telefoncuda 128 gb pil sagligi 100/85 28 bin 500 diyor Alınır mı?
  7. M

Trendyoldan kulaklik aldim iyi gelirmi

Trendyoldan kulak disi bultooth kulaklik aldim yakinlarimdan biri amazondan alasaydin dedi iyi gelirmi
  8. M

Girisimciler neden daha zengin

Girisimciler yatirimcilara gore neden daha zengin oluyo mesala Elon musk girisimci Warren buffet yatirimci ve aradaki fark milyarca dolar neden bu Boyle
  9. M

Santracta hep yeniliyorum

Evet
  10. M

Santracta hep yeniliyorum

Santrac oyniyorum ama gep yeniliyorum YouTube de kisa oz guzel anlatcan teknikleri ve acilisi sade anlatcan biri varmi yada size ne onerirsiniz
  11. M

Yatirimci olmak icin hangi bolum okunmali

Peki sadece iktisat okusam yinede borsaci olunuyomu
  12. M

Yatirimci olmak icin hangi bolum okunmali

Yatirimci, borsaci, ekonomist veya yatirim danismini olmak icin hangi bolum okunmali? Yapay zekalarla biraz arastirdim: İktisat, finans, isletme ve muasebe ve finans yonetimi dedi. Sizce hangisi daha mantikli?
  13. M

Matametik kaynak onerisi

10 sinifim matametikte zorlaniyorum uyudugum icin bende eksiklermi kendim kapatiyim dedim YouTube hoca ve en temel en kolay Dan zora dogru kaynak onerisi Konu anlatimli kitaplarda olur .
  14. M

Uzaylilar dunyayi mi istila etcekler

Sosyel medyada bir cok UFO goruntusu Geldi tabi kesin UFO denilemez ama bircok kisi UFO oldugunu idea ediyor Yusuf guney diye biride 2025 ilk basini isaret ediyordu yine baska birede dedi sizce bunlar gercekten mi ( bazilari milleti uzayli istilasi diye kandircaklari soyleniyor ) peki neden daha...
  15. M

Zenginler neden zengin

Bizim atalarimizda illa bi zamanlar zengin olmustur
  16. M

Zenginler neden zengin

1-Zenginlerin cogu kucuk yaslarda aci cekmis veya Anne babasi o Konu hakkinda bilgili olan kisiler 2-Bunlarin hic biri olmayan zengin olurmu bur degeri zenginlerin her anini iyi degerlendirdip cok kitap okuduklari ve bilgiye herzaman ihtiyac duduklari yazar gercekten bu dogrumu
  17. M

İngilizce den kaldim

Ben 10 sınıf ogrencisiyim ingilizce den kaldım gibi ilk sınav 33 ikinci konuşma yarın ezberleyemedim yani kaldım ikinci dönem nasıl yukseltirim yada hala gecme ihtimali varmı uygulama vs onerirmiziniz
  18. M

İngilizce den kaldim

Ben 10 sınıf ogrencisiyim ingilizce den kaldım gibi ilk sınav 33 ikinci konuşma yarın ezberleyemedim yani kaldım ikinci dönem nasıl yukseltirim yada hala gecem ihtimali varmı uygulama vs onerirmiziniz
Top Bottom