Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Bu sorunu daha önce yaşayan var mı ? NVIDIA Sürücü Güncellemesi 572.70

Yok hocam olmuyor ddu ile bile denedım videosunu izleye izleye yine olmuyor servise götürücem ana karta baktırmaya
  2. M

hemen deneyeceğim hocam peki bu seçeneği tikleyip kendim mi indiriyim yoksa bu kutucuk boş mu kaslın
  3. M

denetim masası dahil her yerdfen silip tekrar yükledim 1742392971 kral naaptın eki çözebildin mi laptop mönitöre bile bağlanmıyor bende delirdim yani 2 gündür
  4. M

13 bin tl laptop önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/bu-sorunu-daha-once-yasayan-var-mi-nvidia-surucu-guncellemesi-572-70.1087292/ hocam yardımcı olabilicek var mı 2 gündür bununla uğraşıyorum kusura bakmayın hollanda forum siteleri dahil bir çok yere yazdım yok bulamıyorum çözümü
  5. M

Selamlar, NVIDIA yeni bir sürücü güncellemesi getirdi, sürüm 572.70. Bir çoğunuz bu güncellemeyi yapmıştır ancak ben bir türlü yapamıyorum. Her defasında kuruyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor, sürücünün kurulmadığı gözüküyor. NVIDIA sürücülerinin hepsini silip tekrar yüklemeyi denedim, fakat...
Top Bottom