Arama sonuçları: *

1. Thadox

Tansiyonum yüksek fakat hastaneye gitmek istemiyorum.

ideali 12/8 ancak 135/85 civarı ölçtüğümüz hastalarda çoğu zaman normal karşılıyoruz. Eğer hipertansiyon hastası değilse tabi. Bide ölçüm şeklinizin doğru olduğundan kesin emin olun. Youtube da rehber videolar var. Ölçüm yapmak için otomatik bi cihaz kullanıyorsanız yılda bi kalibre edilmeleri...
  2. Thadox

Tansiyonum yüksek fakat hastaneye gitmek istemiyorum.

Tuz su tutulumunu artırır, su artınca kan hacmi artar ve dolayısıyla basınçta artar. Kafein ve stresten uzak durup sakin kalmaya çalış ve vücudundan tuzu atmak için bol su içebilirsin buna ek olarak limon suyu da içebilirsin. Ortam ısısını artıracak şekilde bi terleme ile de tuz atılabilir yine...
  3. Thadox

Ajazz AJ159 apex kasma sorunu

Az daha detay verir misiniz? Sisteminiz ne hangi oyun daha önce ki fareniz neydi kasmadan kastınız tam olarak ne gibi şeylerin detayı önemli
  4. Thadox

Yardım Ryzen 5 5600 işlemciye undervolt yapmama yardımcı olur musunuz?

Öncelikle yeni sisteminiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Stock fan kullanırken UV çok büyük etki yaratmaz. Ayrıca ekran kartınız çok güçlü mantıklı olmaz, zaten kış ayındayız bi süre idare edip kule tipi alabilirsiniz.
  5. Thadox

Wireless mouse önerisi

Yurtiçi için z1 daha iyi ama forumda ajazzlar kapış kapış gidiyor. Apexe yetişemedin en azından 159pro yu al.
  6. Thadox

Çözüldü✓ 1000 TL bandında mouse önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-aj159pro-8k-sarj-ve-dongle-ile-beraber-1310tl.1016896/ Bozuksa vergi iadesi oluyor ama keyfi bir iade de sanırım vergi iadesi olmuyor. Detaylı bilgiyi temsilciden alırsın. Ama beğenmemen imkansız, hani kablolu öneririz onu beğenmeyebilirsin ama bunu...
  7. Thadox

Çözüldü✓ 1000 TL bandında mouse önerisi

Hiç borç falan da mı bulamazsın çünkü harbiden kaçmaz fırsat. Sen bi fareyi incele ne demek istediğimizi anlarsın. Kablosuz olarak tr de en fp farelerden biri şu an furylevel z1 ama bu da ne yazık ki bütçeni aşıyor. Bu bütçede kablolu almak çok daha mantıklı olur.
  8. Thadox

PSU off konumda iken prize takip PSU'yu ON yaptığım zaman kivilcim cikiyor

Aslında gayette komikti be :D
  9. Thadox

PSU off konumda iken prize takip PSU'yu ON yaptığım zaman kivilcim cikiyor

Ya psu yanarsa? Yanmama ihtimali de var tabi ama ya yanarsa? Hani %50 - %50 alınacak risk değil. Risk oranı çok fazla. Benim PSU fazla voltajdan zarar gördü, anakart ve ekran kartı bozuldu. Nerdeyse bir yıl oluyor ve tecrübelerime dayanarak söylemek isterim ki o psu onarılana veya değişilene...
  10. Thadox

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

Erp kapat. Bilgisayar kapandıktan sonra çevre ekipmanlarına enerji gitmez.
  11. Thadox

https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
  12. Thadox

Şu an benim ki de tedarik edildi. Hala sipariş verildi aşamasında olan varsa endişe etmesin.
  13. Thadox

Benimki de kaldı öyle ya. İnşallah sadece gecikmedir. Varsın 1 hafta geç versinler de versinler tek.
  14. Thadox

Eğer pro ile farkını soruyorsanız; sensörünün daha iyi olması, şarj istasyonunun lcd olması, kutu içeriğinin biraz daha dolu olması, ha bide fiyatının daha uygun olması arada ki farklar. Sanırım ikisinde de pan1080ua3c var.
  15. Thadox

Bende direkt siyahı gelir gelmez aldım ama daha kargoya vermediler :/
  16. Thadox

https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html solda (R) yazan
  17. Thadox

Aynısını sordum olmaz dedi bilgili bi arkadaş. Zaten iptal olması mantık dışı olurdu
  18. Thadox

İnsanlar tartışmaya başlamış ve bu forumu amacı olan "yardımlaşma" dan uzaklaştırıyor. Zaten üründe kaldırıldı, bence daha fazla kalp kırılıp tartışmalar olmadan konu kapatılmalı.
  19. Thadox

Henüz kargoya verilmemiş siparişler için sorun olmaz demi? Alırkende ön sipariş falan diyordu çünkü. Ben sabah siyah aldım
Top Bottom