işlemciden ve ssdden bide psu lu kasa var
1743807532
hocam valla hepsini birden almaya çalışıyorum
1743807627
bide daha yeni gördüm ekran kartı gainward ondanda var fark
yok yok bende yok ben yazın sistem toplıcam elimde 95k var ona göre sistem ve fiyatları hakkında az biraz bilgi edinmek ve ona göre kafamda bir şeyler oluşturmak istiyorum ama işlemci olarak zaten 7800x3d veya 9800x3d alıcam büyük ihtimal ama geri kalanı ve çevre birimleri falan bu konuları en...
FPS oyunları oynayacağım, genel olarak oynadığım oyunların yoğunluğu ise en çok R6 sonra CS2 ve de Valorant olarak sıralayabilirim. Aklımda ekran kartı olarak 7800XT veya 7700XT var, normalde 9070XT toplayacaktım fakat bazı parasal sıkıntılarım çıktı, ondan dolayı işlemcide R7800x3D vardı şu...
normalde aula f87 alıcaktım teknostore dan fakat aklıma şüphe düştü kronik sorunu var diyenleri gördüm iade kabul etmiyor teknostore diyenleride gördüm kafam karıştı önerebiliyorsanız sessiz veya orta sesli bir klavye öneriniz var mıdır mekanik olursa sevinirim ömür açısından membran klavyelerde...
ama hocam yt daki fps karsiladtirma videolarinda 9070xt nin ustune bile cikiyor 5070 ti ama islemci bende sabit tutmayi dusunuyodum buyuk ihtimalle oda r7 7800x3d olur