Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Çözüldü✓ Parolapara + iyzico Nasıl yapılır ?

Onu bilmiyorum her sitede yok sanırım o
  2. arda.wqqp

İPhone 11 yazılım güncellemesi

X güncelleme almıyor ki ios 16da durdu
  3. arda.wqqp

Çözüldü✓ Parolapara + iyzico Nasıl yapılır ?

Hocam parolaparadaki 800e 400 cashback her yerde geçiyor
  4. arda.wqqp

İPhone 11 yazılım güncellemesi

Ne x’i hocam sorunsuz 6s plus kullanan arkadaşım var
  5. arda.wqqp

Aynı bilgisayarda hem Steam hem Epic'ten EA FC 25 oynanabilir mi?

Ayarlardan bilgisayara yeni bir kullanıcı ekle o kullanıcıya da epic gamesi yükle ordan da fifayı yükle böylece bir hesapta epic games fifası diğer hesapta steam fifası olur
  6. arda.wqqp

Twitch KİCK VERGİ VE GELİR YARDIM

Maalesef fazla yani siz ayda 1 bağkur üstüne de gelirinizin vergisini ödeyecek ve bunlardan sonra kendinize yeticek bir para kalana kadar bence açmayın
  7. arda.wqqp

ABD'den Iphone Almak Mantıklı Mı?

Hocam zaten elinizde bir iphone cihaz olduğu için bence çok mantıklı olur ikisinden de aynı icloud hesabına girin abd den aldığınız telefonun süresi bitince hattınızı se cihazınıza takın böylece sizi birisi aradığında icloud sayesinde iki cihazınızdan da çağrıyı yanıtlarsınız bir de kendinize...
  8. arda.wqqp

Valla hocam yanlış bilgi olmasın ben de internetten baktım da bağkur aylık 7700 küsür hesabı açmayı da bilmiyorum maalesef unuttum ama bankaya gidip söylüyordunuz durumu sanırım onlar yapıyor
  9. arda.wqqp

🔥İndirim Arzum saç maşası 399 TL

Hocam konu ilk açıldığında 400tlydi sonradan fiyay güncellendi maalesef
  10. arda.wqqp

Macbook Air M1 vs M2

M2 tabii ki de
  11. arda.wqqp

Hocam çok bi miktar kazanmayacaksanız girişmeyin çünkü bağkur ödemeniz gerekicek ve pahalıya patlar her ay para kazanmasanız bile ödemek zorundasınız bi daha
  12. arda.wqqp

ChatGPT'nin Atatürk'e olan saygısı

Ayarlar > kişisellelştirme > chatgptyi özelleştir kısmını açıp alttaki kutucuğa şunu yazın ders hakinda bir soru sordugumda bir rehber hocasi gibi davranip ne kadar ders çalismam gerektigini söylesin. Çok uzun cevaplar vermesin, kisa ve öz olsun. Sosyal medya dili ile konussun, random atsin...
  13. arda.wqqp

Bu ssd indirimlerle kaç tl olur ?

Hocam laptop zaten eski olduğu için çok para harcamak istemiyorum beni max 2 yıl idare etse yetiyor
  14. arda.wqqp

Bu ssd indirimlerle kaç tl olur ?

Arkadaşlar laptopumda m2 slotu olmadığı için sata ssd almam lazım ve şu an hdd kullanıyorum sizce bu ssd nasıl ve bu bahsedilen parolapara falan indirimleri ile kaç TL'ye düşer ? https://www.itopya.com/kioxia-exceria-480gb-sata-30-25-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma_u10931
  15. arda.wqqp

Yardım İphoneda oyunlara google ile giriş yapma

Mantıklı teşekkür ederim
  16. arda.wqqp

Hayır hocam değilmiş clash of clans yüklemiştim gmailimi girdim kod gelmedi onun yerine bu hesaba bağlı bir supercell hesabı yok diye mail geldi ama play gameste bu e postaya bağlıydı ve giriliyordu
  17. arda.wqqp

Arkadaşlar daha önceden android kullanıyordum ve oynadığım oyunlara hep google play games ile girmiştim şimdi iphone’a geçince hiç birine giremiyorum bunun bir yöntemi var mı ?
  18. arda.wqqp

Amerika menşeili Xbox series s Türkiye de kullanılabilir mi

Sadece garanti sıkıntı olur
  19. arda.wqqp

Türktelekom modem 2.4G hız sorunu

Normal gibi benim paketim 100mbps 2.4ghzde 40 mbpsye düşüyor
Top Bottom