Arama sonuçları: *

• Users: Veeqp
  • Order by date
  1. V

7k ya Mouse önerisi kablolu kablosuz

yıllarca logitech g402 kullandım kendisinin ağır olmasından dolayı artik daha hafif mouselar bakıorum ama genel olarak ağır olsada sıkıntı tek isteğim g402 gibi büyük bir mouse olursa sevinirim yani logitech g pro x superlight gibi ince olmasın elden kaçmasın yeterli olur kablolu kablosuz fark...
  2. V

50K 60K arası toplama pc

bilmiorum bunlar hassas ürün olduu için güvenemiorum kargoculara vesaire
  3. V

Tercihen kablosuz kulaklık önerisi

hayırlı olsun reis bi bilgim yok o kulaklığa da sana zahmet olmazsa 1 ay sonra dönüş yaparmısın artı ekislerini fiyatı makul duruyor da.
  4. V

8.000 TL mouse önerisi

zowie artık eskisi kadar iyi deil ne yazık ki kablosuz zowie düşünüyorsan sensörleri pek iyi değil eski kaldı diğer markalara göre ve fiyat erformans değil hiç birçok kendinden üstün olan mouseların bir buçuk iki katı fiyat çekiyor ama kablolu mu kablosuz mu istersin bilmiorum fakat ağır bir...
  5. V

50K 60K arası toplama pc

internet üzerinden alışveriş yapmak beni korkutuyor valla vatandan bazen güzel indirimler olabiliyo veya insiyatif indirim olabiliyor diye biliyorum peki itopya ya gidip yaptırtmak nasıl olabilir sence gidip alıcam herşeyi sonra monteleticem sence nasıl olur
  6. V

50K 60K arası toplama pc

yani ben alıcam işte vatan gibi yerlerden toplattırıcam orda ya da evde toplıcam
  7. V

50K 60K arası toplama pc

performans olabilir 1742470386
  8. V

50K 60K arası toplama pc

genel olarak fps oyunları oynuyorum monitör ve mouse var sadece bende geri kalanı bu bütçeden çıkarmayı düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok önerebileceğiniz sistemler var mıdır?
  9. V

Klavye Önerisi 4500₺

yardimda bulunamiyacagim ama bende aula f87 dusunuyodum daha saglam yazmissinizda acaba saglamlikla ilgili sorunu mu var aulalarin.
  10. V

15000 TL Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

adam 15k yazmis knk
  11. V

15000 TL Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

link atamiyorum telefondayin die ama * steelseries nova pro *logitech pro x lightspeed *razer blackshark v2 pro aklima gwlirse dahada yazarin suan bunlar geliyor aklima derste oldugum icin.
  12. V

70k ya bilgisayar tavsiyesi

genellikle fps oyunlari oynuyorum cevre birimleri var sadece kasasi ve kasanin ici kaldi pek bilgim olmadigimdan 60 veya zorlasak 70k butcem var onerebileceginiz sistem varsa cok memnun olurum.
  13. V

Rampage klavye alınır mı

bu klavyeyi bilmiyorum ama sunu soyleyebilirimki cok uzun suredir ayni klavyeyi kullaniyorum rampage in bloody serisinden bir klavyeydi yakladik 9 yil kullandim hicbir sorununu yazamamistim membran bir klavyeydi baya saglamdi onu soyleyebilirim.
  14. V

logitech pro x kablolu olabilir telefondan hazdigim icin atamiyacagim suan linkini kusura bakma. 1742450930 hyperx in kablolularina da abakabilirsin
  15. V

Çözüldü✓ Orta sesli veya sessiz olan klavye önerileriniz nelerdir

peki tuş takımı ne mantıkla değiştirilior peki mesela diyelim ki bende aula f87 var illakı gidip aulanın çıkardığı bir tuş takımım takmam gerekiyor bilmyorum çıkarıyolar mıda yani nasıl anlaılıyor tuş takımının klavyeme uyacağı
  16. V

Çözüldü✓ Orta sesli veya sessiz olan klavye önerileriniz nelerdir

ben güvenemediğimden dolayı ve kulaklık ve mouse da logitech diye logitech pro x tkl rapid bakmıştım fakat bi minik düşündürdü fiyatı bu türlü markaların fiyatlarından dolayı ve de bende bakmıştım aula f87 ye teknostore diye bir yer sattığını gördüm birçok yerde trendyoldan baktığımda ise garip...
  17. V

senin dediğinde olabilir belki arada hatalı ürünlerde olabilir cünkü hala hyperxi salmayan birçok adamda var ama ben riske atmak istemem açıkcası risk az da olsa
  18. V

Kablosuz kulaklık önerisi

hocam valla ne yazıkki çok düşük kaliteli ürün için o bütçe
  19. V

biraz arttırırsan bütceyi güzel ürünler söyleyebilirim kablosuz ama 3k biraz düşük gibi 1742423475 https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-cloud-ii-wireless-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah.html gibi 1742423551 cloud 3dense cloud 2 daha güvenilir değilmi cünk tabıdığım kişilerdeki...
Top Bottom