Arama sonuçları: *

1. Daaker

Ailem Benim üzerime banka kartı açabilirmi?

o konuda bilgim yok internette baktim pek ulaşamadım ama siz yinede yarın bir sorun olmadı iş bankası da kötü değil devletin bankası ne de olsa
  2. Daaker

Ailem Benim üzerime banka kartı açabilirmi?

banka şubesine ebeveynin ile gidip hesap açabilirsin is bankasında ilk imza diye geciyor diğer bankalardaki adlarini bilmiyorum sadece int alışverişi icin kullanicaksan işini görür
  3. Daaker

Öneri Fiyatlar hiç normal değil sanki.

eski seri olduğu için insanlar yanaşmıyor ikinci el ile sorunu olmayanlarda alıyor
  4. Daaker

İlk chopper deneyimi için Kuba Superlight 125 veya 200 nasıl bir tercihtir.?

bilmiyorum hocam arkadaş yeni başlayacak ise biraz uğraşlı olabilir
  5. Daaker

valla hocam bu fiyat aralığında chopper yok yani hepsi sorunlu ve kalitesiz isterseniz başka bir tarza yönelin ya da bütçe arttirin çünkü dediğim gibi bu fiyattakiler hem sizi çok uğraştırır hemde paranıza yazık 1742495353 her açıdan dert hocam 30 40 bin km binip sorun cikarmayan da var 300...
  6. Daaker

cf alınmaz hocam boşuna onermeyin
  7. Daaker

arkadaş chopper beğendiğini belirtmiş hocam
  8. Daaker

Çözüldü✓ 7000 TL Civarı Monitör Önerisi

banada bu bütçelerde monitör lazim ne alcam neye bakicam sasirdim
  9. Daaker

Ekran kartı bağlamak istiyorum bunlar doğru kablolar mı ?

6+8 diyorsunuz da fotograftakiler 6+2 yani 8 lik kablolar 1742374191 ve evet ekran kartı için gereken kablolsr bunlar
  10. Daaker

Ekran kartı önerisi istiyorum

wattman kalmadi hocam pek korkmaniza gerek yok
  11. Daaker

Hayattan sıkıldım bir öneriniz varmı?

metekral ben 18 yaşındayım hala ezbere çarpım tablosu bilmiyorum çokta takmaya gerek yok bunu kafana
  12. Daaker

Ekran kartı önerisi istiyorum

6700xt olabilir illa garantili olsun dersen rx 7600 alabilirsin ama 7600 ün ikinci eli pek haraketli değil satmak istersen zorlar biraz
  13. Daaker

Hem kendimi savunma hem kas kazanıp fit olmak için spor önerisi

boks olabilir ha dersen ben bacağımı daha cok kullanirim muay thai de super, yerde kavga etmek istersen de güreş mevcut 3 dövüş dalında da zaten kendini gostermek icin, kondisyonunu arttırmak icin illaki koşu yapman diyet yapman gerekir
  14. Daaker

Hem kendimi savunma hem kas kazanıp fit olmak için spor önerisi

şimdi hocam hepsi icin farkli bir dal gerekiyor eger esneklik dersen jimnastik gibi birsey yapman lazim savunma amacli dersen boks gibi dövüş sporlarina gitmen lazim bunlarda geliştirdiğin vücut ta nasıl desem estetik olmaz belki ama hangisine yaptığına göre bazı bölgelerde yoğunlaşma olabilir...
  15. Daaker

13 Yaşında çalışabilirmiyim?

inşaat olmaz ama sanayide berberde vb. yerlerde çıraklık yapilabilir veyahut garsonluk yapılabilir
  16. Daaker

Oyun Performansını İyileştirmek İçin Yükseltme Tavsiyeleri

ekran karti islemciye yetisemeyip darboğaz yapabilir maliyet olarakta ddr5 bir anakart en ucuz ikinci el dersek 2500 gibi islemci de 4/5 e 7500f bulunaviliyor sanirsam 2 bine de 16 gb single kit ram alırsınız ileride ram ekleme ihtimalinize karşı aşağı yukari 9/10 tutabilir
  17. Daaker

Apex Pro Mini RGB Sorunu

genel pro serisinde var diye biliyorum bu sorun klavye benimde cok hosuma gidiyor aslinda bende tkl versiyonunu ikinci elde almak icin bakıyordum ve bu rgb sorununa benzer sorun yaşayan bir kaç kişi gördüm onların açıklamaları da "kronik" olduğu yönünde
  18. Daaker

Çözüldü✓ Aldığım ekran kartı görselde ki ile bir değil

gri ve siyah evet sizinkinde bir farklilik mi var? görsel atma şansınız var mı
  19. Daaker

Çözüldü✓ Aldığım ekran kartı görselde ki ile bir değil

ön kısım neden metal olsun hocam görsel ve koruma dışında pek bir özelliği yok zaten oranın backplate metal ise sorun yok
Top Bottom