Arama sonuçları: *

1. B

BOSTAKI NICKNAME ALINMIYOR

Chromedan Instagram sayfası olarak arattigimda veya direkt instsgram arama kısmından aradığımda görünmüyor 1741898633 .
  2. B

Up up
  3. B

Arkadaşlar instagram üzerinden almak istediğim nickname 6 harfli ve şuanda boşta ama almak istediğimde kullanici adı alınamaz diyor bir arkadaşım da 6 haneli almak için mavi tik gerekli falan demişti ama bilgisi olan yazabilir mi ?
  4. B

Öğrendiğimde LUA'ya yatkın olabileceğim diller.

tamamdır hocam sağolun
  5. B

Yazılım dilleri hocam, LUA'ya yakın olan başlangıç dilleri var mıdır
  6. B

FiveM'i uzun süre oynadığım için LUA alanında ilerlemek istiyorum ilk aşamada LUA'dan önce herhangi bir dil öğrenebilirsem en azından kafam yatkın olabilmesi açısından. Önerdiğiniz diller var mı?
  7. B

50 55 bin tl arası kasa önerisi

Hocam akvaryum kasa istiyorsanız bile rampage marka kasadan ziyade daha alanında bilinen kasalara gidin bence hava akışı çok önemli özellikle bu bütçelerle güzel parçalara yönelmek gerekir. 1737710784 Normalde RTX'e yonelmeyi öneririm ama şuan yeni çıkacak DLSS 4 MFG teknolojisi 4000 serisine...
  8. B

4060 ti ekran kartlı sistem önerisi maks bütce 32k

7700XT öneririm daha mantıklı bu bütçelerde 35, 36ya çıkarsanız 4070s rakibi rx7800xt alabilirsiniz
  9. B

Aşağıdaki dosya virüs mu f/p mi ?

up up up
  10. B

Aşağıdaki dosya virüs mu f/p mi ?

Ürünü Patreon'dan lisanslı şekilde aldım, aldığım kişinin de yaklaşık 7000 üyeliği var, az çok güvenilir diye düşünmüştüm. Dosya linki : Satın aldığım ürün / İndirilemez durumdaysa farklı bir şekilde iletebiliyorsam o şekilde iletebilirim. Satın aldığım kişinin sayfası ...
  11. B

Ryzen Turbo Mode Nasıldır ?

Hiçbir yerde göremediğimmden açtım konuyu deneyim sonuçları ben paylaşayım bari yarın
  12. B

İşlemci önerileriniz??

Hocam X3D aldığı zaman onun için daha üst segment bir anakart ihtiyacıda doğacağından sadece işlemci masrafı olarak düşünmeyin o tarafı sınırlı bütçesi varsa X3D yönelmesi mantıklı olmaz bence.
  13. B

Ryzen Turbo Mode Nasıldır ?

Ryzen 5 7600X Kullanıyorum, Turbo Mode açmam işe yarar mı. Kullanan arkadaşlar fark etti mi, özellikle hikaye oyunlarında fps değişimi oluyor mu ?
  14. B

Bu hazır sistemin parçaları uyumlu mu?

CL Değeri Minimum 36 olmalı bütçeniz yetiyorsa 30 olur Mhz olarak 5600 Bütçeniz yetiyorsa 6000 MHz alın. Birde 2x8 yerine 1X16 alın ki ilerde Upgrade'de sıkıntı çıkmasın.
  15. B

Yardım Ekran kartı değişim istedim fakat yine coil whine var :(

İADE konusunu bilemem fakat CW için ekran kartı değiişimi yapmadıklarını hatırlıyorum.
  16. B

Yardım Ekran kartı değişim istedim fakat yine coil whine var :(

CW şans işi hocam çözülemez.
  17. B

TL LEGACY Güvenilir mi ?

hocam orda ultimmc de görünüyor legacy de neye göre yorumluyoruz bunu ?
  18. B

Rx7700xt ve r5 7500F sistem incelemesi

CW Her ekran kartında çıkabiliyor mesela 4070S'de yaşıyorum ben AMD yormanız çok saçma.
  19. B

TL LEGACY Güvenilir mi ?

https://llaun.ch/tr Güvenilir midir ?
  20. B

RAZER BARRACUDA X 7.1 SORUNU

up up
Top Bottom