Arama sonuçları: *

1. atiizdmr

Pc böyle kalıyor yardım

Ekran kartı driver temiz kurulum yap dene bi.
  2. atiizdmr

Aj159 pro vs glorious model O wireless

Ajazz kullanıyorum on numara herhangi bir problemi de olmadı. 2k da kullanıyorum.
  3. atiizdmr

Pc böyle kalıyor yardım

Masaüstünde tamamen donuyor mu yani ?
  4. atiizdmr

Çözüldü✓ Asus tuf kasa buldum alınır mı??

Fan parasına kasa fiyat iyi bence
  5. atiizdmr

MSİ mag x870 wifi Anakart wifi sorunu

Wifi 7 de windows 10 desteği sunulmuyor
  6. atiizdmr

Vatan bilgisayardan aldığım sistemde devamlı RAM sorunu var

Crucial ramlerde genelde problem olmaz micron chip kullanırlar piyasanın en kalitelileridir.
  7. atiizdmr

Yardım 2K Renk Kalitesi Güzel monitör önerisi

Deneyimlediği 2 monitör var ikisi de çok güzeldi bence. Asus kalibrasyon yapılmış icc profili ile daha güzel oldu. Asusun dez avantajı gündüz çok ışıklı ortamlarda parlaklığı az gelebilir fakat ben sadece gece kullandığım için fazla bile geliyor bana. Viewsonic görüntü ve parlaklık olarak iyi...
  8. atiizdmr

Armoury Crate düzgün çalışmıyor

Armoury Crate kadar saçma çalışan bir program görmedim. Rog anarkatımı satıp asrock geçtim. Çok hantal ve stabil çalışmayan bir program.
  9. atiizdmr

Oyun oynarken donma takılma stutter

Ekran kartı driver ddu ile temiz kurulum öneririm. Windows 11 Gaming optimizasyon videolarından bi kaç ayar da yapabilirsin.
  10. atiizdmr

Cloud 3 ses kalitesi çok kötü

Kulaklık işi bok iş
  11. atiizdmr

Yardım İEM KULAKLIK PUBG SES KASMAK İÇİN

Anakartımda Alc4080 realtek mevcut. Pubg oynuyorum ve ayak sesleri neredeyse hiç duymuyorum. Ses ayarlarında loudness eq seçeneği yok kodek kaynaklı. Bende wraith sense pro typc li olan öyle bir şey alsam windows driver mi gözükür acaba yoksa ses ayarlarında wraith diye gözükür mü ? Orada...
  12. atiizdmr

24.5" Monitör Hangisi - MSİ - PHİLİPS - GAMEPOWER - FAZEON

Arkadaşlar mağaza kapanmadan gidip alacağım sizce hangisi ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-g255f-fhd-24-5-180hz-1ms-mprt-a-sync-oyuncu-monitor.html https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200a-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636...
  13. atiizdmr

PUBG'de Anlık FPS Düşüşü ve Donma Sorunu | ACİL

Ekran kartı driver temiz kurulum yap mutlaka. Pubg yüklü dosyalardan tam ekran uyumluluk kısımlarını aktif et. Ayarları çok düşük olarak ayarla. Kenar yumuşatma ile dokuyu yüksek yapıp keskinleştirmeyi açarsan güzel görüntü alırsın. FPP görüş alını 103 yap. 7600x işlemci için pbo yap mutlaka
  14. atiizdmr

Yardım 9800x3d undervolt ve oc için yardım lazım

Manuel overclock gerek yok bence. Ben olsam anakartın özelliği olan pbo enhancements level 1 -2 ve ya combo strike özelliği olabilir onları açabilirsin. Ya da manuel pbo yapabilirsin curve optimizer ile.
  15. atiizdmr

Yardım CPU SOĞUTUCU TAVSİYESİ

https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  16. atiizdmr

Çözüldü✓ ROG B850-F WİFİ DRİVER YOK

win11 dediğim gibi ilk çıktığından beri kullanıyorum ama win10 dün gece yükleyince özlemişim ilaç gibi geldi.
  17. atiizdmr

Denedim izin vermiyor. Driver booster denemedim ama bakalım bi akşam ona ama hiç ihtimal vermiyorum. MediaTek MT7925B22M Wi-Fi 7 1738657551 Hangi, realtek ses sürücüsü var sadece wifi mediatek Bunu denemedim akşam deneyebilirim. İlk çıktığından beri win11 kullanıyorum aslında dün bir oyunda...
  18. atiizdmr

Yok denediğimde hata veriyor Win11 drivarıdır diye setup başlamıyor
  19. atiizdmr

https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-b850-f-gaming-wifi/helpdesk_download/ ROG B850-F anakartta windows 10 kullanıyorum. Fakat wifi driver yok. Wifi ve bluetooth çalışmıyor. Win 11 için mevcut. Asus a yazdım ama henüz bi dönüş olmadı.
  20. atiizdmr

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X İcin M-ATX anakart tavsiyesi (Bütçe sıkıntı değil)

ROG B850-F olabilir. 14K civarında satılıyor.
Top Bottom