Arama sonuçları: *

1. D

RTX Takılma Problemi

Marvel Rivals oyununda ve başka rtx içeren oyunlarda da rtx açınca ufak takılmalar oluyor oyun içinde. Rtx kapalıyken hiç olmuyor. Msi afterburner ile rtx on vs off değerlerini karşılaştırdım değişen tek şey gpu kullanımı. Rtx açınca artıyor 94 lerde geziyor. kapalıyken azalıyor 70 lerde oluyor...
  2. D

Oyunlarda Görüntü Problemi

evet dlss veya kenar yumuşatmalarla çok daha iyi hale geliyor ama tamamen gitmiyor sorun sanırım 1080p ile alakalıymış problem. 1742854121 pardon 2k monitörünüz varmış witcher 3 te o problem ciddi oranda var zaten. başka 2k oynadığınız ama bu problemi yaşadığnız kenar yumuşatmalar ile de...
  3. D

Oyunlarda Görüntü Problemi

Çözünürlük ölçeklendirme seçeneği olmayan tüm oyunlarda sadece bitkiler ve ağaçlar karıncalanmış kıpırdıyor şekilde görünüyor 1080p de. Ayrıca ultra ayarlarda. Acaba sorun bir tek bende mi var yoksa herkes mi yaşıyor emin olamadım.
  4. D

Valorant açılma süresi

sebebi ne olabilir
  5. D

Valorant açılma süresi

Valorantta kullanıcı adımı girdikten sonra oyunun ana sayfasına beni atması 25 saniyeyi buluyor normal mi yoksa fazla mı anlam veremedim? Oyun M2 SSD ye kurulu. sistem parçalarım 4070 ti, ryzen 5 7500F, 32GB ram, Samsung 980 pro M2 SSD, 800W power
  6. D

PC Geç Açılma Sorunu

bilgisayar güç tuşuna bastıktan sonra ekrana görütnü vermeden önce kendi kendine yaklaşık 15 saniye çalışıyor sonra bios ekranı ardından windows ekranı geliyor ilk başştaki bu uzun beklmme süresi ne olabilir nasıl hızlandırırım. bios gpu driver ları en son güncellemede. güncellemeden önce de...
  7. D

Valorant secure boot hatası

Valorant ın düzgün çalışması için bios tan secure boot ayarlarını yapabiliyorum ama bunu yaparsam w11 i tekrardan kurmam gerektiği söyleniyor. Bu ne demek? Windowstaki her şeyi kayıp mı edeceğim yoksa verilerim yüklü ounlarım geri yüklenecek mi? Yardımcı olursanız sevinirim
  8. D

Görüntüde takılma ve micro stuttering

nvdia denetim masasından mı oyun içinden mi açayım 1742407772 bu arada bahsettiğim şey ekran yırtılması değil ekran yırtılmıyor görüntü takılıyor ama küçük
  9. D

Görüntüde takılma ve micro stuttering

Her oyunda ekranın ortasına baktığımda karakter veya açık dünyada araba gibi objelerde bir sorun yok. Ancak ekranın kenarına baktığımda, hareket halindeki cisimler ve mekanlar akıcı bir şekilde ilerlemek yerine ufak ufak takılarak gidiyor. Ciddi bir takılma değil ama rahatsız edici. Monitörden...
Top Bottom