Hocam konu ile alakasız bende monitörde renk bozulması var sanki içeri doğru açılan renk gibi bise youtube izlerken oluyor veya film izlerken oyunlarda da az da olsa var monitördenmi yoksa ekran kartındamı ekran kartım xfx rx 6600 monitör aoc 24g4xe
Anladım hocam aoc 24g4xe ıps kullanıyorum bendede youtubede renklerde sorum var fakat fazla izlemediğim için sorun etmiyorum fakat oyunlarda gayet iyi ıps ozaman ben biraz araştırayım va panel önerim size
1725280656
Bütçeniz nedir peki
kardesim için 20k full sistem arıyorum monitör olcak kulaklık belki olabilir mouse olcak kalvyeye gerek yok sistem valo ets2 fln acsın yeterli olucaktır
Yada laptop da olabilir (laptpp için ayrı bir monitöre gerek yok)
Fps oyunları oynuyotsan 24 inç yeterli olacaktır önerim msı 2412f veya lg 24gn65r
(Aoc önermem nedeni kullanıyorum ve renk bozukluğu var sanki içe doğru açılan renk var gibi)
Aoc 24g4xe monitörü kullanıyorom ghosting baktım sanki var gibi ufo gidiyo atkasından iz bırakıyo ve youtubede veya film izlerken renkler bozuluyormuş gibi iade veya değişim yaparlarmı ghosting den veya görüntü bozukluğundan sineerjide indirimdeyken almıştı.
Oy7nlardada belli oluyor az görüntü çamurlaşması fakat sizde sotun cık.aya bili monitörün renkleri gayet iyi 180hz ve kutu icinden dp ile hdmi kablosu cıkıyor
Şahsen aoc önermem 24g4x kullanıyorum fakat youtubede veya filmlerde görüntü çamurlasıyor onun yerine msı g2412f asus vp249qgr veya lg 24gn65r öneririm
1725040205
Fakat herkeste sorun cılcak diye bise yok 24g4x de istersen deneye bilirsin