Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ Kasanın fanlarını anakarta bağlama

hocam bende sadece dişi girişler var herhangi bir yerde erkek giriş 4li pin kablo yok
  2. C

tamamdır hocam sipariş vermiştim zaten ama ne olur ne olmaz belki ben kaçırıyorumdur diye sormak istedim.
  3. C

Selam arkadaşlar. Kasa olarak Corsair iCUE 4000D Airflow RGB ve 850 watt psu aldım ve kurulum yapıyordum. Sıvı soğutucuyu monte ettim pompada ve fanlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat kasanın önündeki 3 fanın anakarta takılmak için yeterli portu yok. Anakartta tek fan portu kaldı fakat kasanın...
  4. C

7800xt Sapphire nitro+ ekran kartına hangi güç kablosu ?

iki farklı kablo kullanınca bir adet 6+2 pin dışarıda kalıyor hocam. onun bir sıkıntısı olur mu kasanın içinde boşta kalmasında ?
  5. C

7800xt Sapphire nitro+ ekran kartına hangi güç kablosu ?

selam arkadaşlar psuya güç kablolarını bağlıyordum fakat kafama bir şey takıldı. 7800xt Sapphire nitro+ 8+8 pin istiyor. psudan 2 adet pcie kablosu çıktı. ilk kablo tek (6+2) pinlik kablo. Diğer kablo ise tek kablodan çıkan 2 adet (6+2) pinlik kablo. ekran kartı için tek kablodan çıkan 2 adet...
  6. C

1080p İçin Sistem Tavsiyesi

Şuan sapphirenin nitro 7800 xt si var hepsiburada da 23700 fiyatı en mantıklısı o duruyor hocam inceliyorum kartı 9060 xt nin sızıntılarına da bakacağım ona göre karar vereceğim teşekkür ederim.
  7. C

anladım hocam o zaman şuan ilk bakacağım 7800 xt olacak. amdnin 9060 xt ve nvidia 5060 ti ekran kartlarınında sonuçlarına göre alırım sistemi.
  8. C

anladım hocam 7000 serisini biraz daha inceleyip ona göre karar vermek lazım gibi 4060 ti 16 gb versiyonu bundan daha iyi değil midir ?
  9. C

hocam hangi kartı öneriyorsunuz yani ? amdnin 7000 serisine rt mevzusundan ötürü yanaşmak istemiyorum performans kötü diyorlar. 4060 ti almalı mıyım yoksa 5060 serisini beklemek daha mı mantıklı ?
  10. C

Arkadaşlar kolay gelsin aklımda 9070xt+r5 9600x alarak (65-70k civarı) 1080p monitörle kullanacağım bir sistem var. 1080p ile kullanmak için bu sistem fazla mı abartı olur ? Ayrıca ileride çıkacak olan gta 6 ve ark 2 oyunları için kafamın rahat olmasını istiyorum. Ark zaten başlı başına sistemi...
Top Bottom