Arama sonuçları: *

1. D

Oyunlarda Shimmering Problemi

ryzen 5 7500f ama yetersizlikyaşamıyorum darboğaz vs yok 1743721995 denedim ama sorunu çözmüyor 1743722065 görüntüsel açıdan yaptığım değişikler etki etmiyor gibi fxaa eş yönsüz süzme vb yada ben ayırt edemiyorum emin değilim performanssal açıdan yaptıklarım etki ediyor ama
  2. D

nvdia denetim masasından yaptığım kenar yumuşatma değişiklikleri etki etmiyor 1743719365 dlss fsr veya başka oyun içi kenar yumuşatma seöenekleri sorunu çözüyor ama kenar yumuşatma seçenekleri olmayan oyunlarda zaten sorunu çözemiyorum 1743719380 4070 ti
  3. D

çok kez denemek için değiştirdim ama oyuna etki etmiyor değiştirmem
  4. D

Sorunu yaşayan başka kişilerde varmış. Donanımsal olsa bu kadar kişi yaşar mı aynı sorunu?
  5. D

Texture shimmering flickering problemi nasıl çözülür ?

selamlar bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Aynı sorunu bende sadece oyunlarda ağaçlarda yaşıyorum
  6. D

Neredeyse hangi oyun olduğu fark etmeksizin çoğunda, örneğin Cyberpunk, Battlefield 4, Elden Ring gibi ağaçlarda kimisinde hareket halindeyken kimisinde değilken kıpırtılar, pikelleşmeler yaşanıyor. Kalan görüntüde hiç bir problem yok sadece ağaçlarda oluyor bu. Çözünürlük ölçeklendirmeyi...
  7. D

Oyunlarda Ağaçlarda Görüntü Problemi

açtım ama bir değişiklik olmadı başka ne yapabilirim 1743716550 nvdia denetim masasından yaptığım görsel değişiklikler oyuna etki etmiyor gibi ya da ediyor ben fark etmiyorum ama en azından bu sorunu götürmedi
  8. D

anti aliasing den kastınız nvdia denetim masasındaki FXAA ayarı mı? Çok hakim değilim kusura bakmayın 1743701340 4070 ti 1743702550 ?
  9. D

Neredeyse hangi oyun olduğu fark etmeksizin çoğunda, örneğin Cyberpunk, Battlefield 4, Elden Ring gibi ağaçlarda kimisinde hareket halindeyken kimisinde değilken kıpırtılar, pikelleşmeler yaşanıyor. Kalan görüntüde hiç bir problem yok sadece ağaçlarda oluyor bu. Çözünürlük ölçeklendirmeyi...
  10. D

Ekranda Yırtılma Problemi

Nadiren, 2 günde bir oyun dışında ekran hiçbir şeyi değiştirmememe rağmen bir anda bilgisayarı açtıktan sonra yırtılmaya başlıyor Mouse'u hareket ettirdiğimde. PC'yi açıp kapattım yardımcı olmadı. Daha sonra kapattım diğer gün açtığımda sorun yine yok. BIOS en güncel sürümüne almıştım onunla...
  11. D

PC Oyunlarda Takılma Ve Lag Sorunu

güvenli modda yapılmasının bir gereği var mı normal yapsam olmaz mı
  12. D

windows 11 yüklü şuan daha önce 10 yükleyip denemiştim ama bir şey değişmemişti diye hatırlıyorum.
  13. D

1742995436 sonuçlar böyle 5dk çalıştırdım ama bir fark olmuyor zaten 1742995654 Normal mi değerler?
  14. D

sizin sistem nedir merak ettim
  15. D

hocam şimdi bir kaç oyunda test ettim biraz azalma var gibi ama hala fps ve hz leri birbirine eşitleyince görüntü çok daha akıcı oluyor. Anlayamadım açıkçası eşitleyerek te keyif alınıyor oyundan lafım yok ama keşke sınırlamayla uğraşamadan bu kadar akıcı gözükebilseydi. 1742994413 Veya herkes...
  16. D

yeniden başlatayım mı pc yi
  17. D

bu ikisini yapmamı istiyor yapayım mı?
  18. D

1742991183 şuan scan yapınca bir sorun gözükmüyor
  19. D

1742991061 sonuç böyle ne yapayım